Most már tud amikor kiment angolul tudott. Én úgy emlékszem, hogy valami srác miatt ment aki ott volt valami vasbetonos cégnél és azért pont oda ment ki. Aztán szét mentek de a csajnak nagyon megtetszett ott és azóta is ott van
2020. júl. 26. 17:13
12/36 A kérdező kommentje:
Ja hogy összejött egy cseh sráccal?
Hány éves a csaj?
Amúgy úgy tudom Pozsony jobb hely
2020. júl. 26. 17:15
13/36 A kérdező kommentje:
Mennyi ideje él ott?
2020. júl. 26. 17:19
14/36 anonim válasza:
Magyar sráccal jött össze csak a srác kint élt amikor összejöttek. 21 azt hiszem. és kb 2 éve él ott. Am nekem Prága jobban tetszik sokkal színesebb történelemben , mint Pozsony
2020. júl. 26. 17:46
15/36 A kérdező kommentje:
Az igen és a srác is ott él még?
Nem is akar nyugatabbra menni?
2020. júl. 26. 18:17
16/36 A kérdező kommentje:
19 évesen már oda is költözött?
Azóta mi van vele?
2020. júl. 26. 18:18
17/36 anonim válasza:
Nem a srác már haza jött. Én úgy tudom, hogy jól megvan Prágában. Aha 19 évesen kiment a sráchoz de nem voltak együtt valami sokat. Én úgy tudom azóta is kint van és tetszik neki a város , szereti az embereket szóval én szerintem elvan odakint. Bár tényleg furcsa, hogy pont ott találta meg a számítását amikor mindenki inkább nyugatra megy bár volt egy évfolyam társam és ő meg Lengyelországba költözött érettségi után.
2020. júl. 26. 18:22
18/36 A kérdező kommentje:
Úgy tudom mondjuk,hogy Lengyelország a legjobb a V4 országok között
Nekem inkább az a furcsa,hogy 19 évesen egy érettségivel egy ilyen országba :D
Én 20 vagyok és érettségivel max Nyugatra mennék
2020. júl. 26. 18:27
19/36 anonim válasza:
Igen az a legjobb de mégsem egy Ausztria azért. Mondjuk vannak olyanok akik Laoszba,Argentínába vagy más országba találják meg a számításukat amik alapból tök logikátlanok. A Siófoki csajnak még érettségije sem volt csak egy pincér szakma aztán utcú ki. Én 21 éves koromban jöttem ki
2020. júl. 26. 18:32
20/36 A kérdező kommentje:
Most ezt bármiféle rosszindulat nélkül
Hogy lehet a mai világban olyan,hogy nincs érettségije valakinek? :O
Jó mondjuk lehet,hogy a pincéreknek sehol sincs+napi 12 órákat dolgoznak
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!