Amerikában azok a fehérek is lefizetettek, akik csókolgatják a feketék bakancsai és letérdepelek eléjük?
Figyelt kérdés
Döbbenten láttam a felvételeket és nem hiszek a szememnek. miért kell így bealázkodni? Fizetve vannak vagy tényleg ennyire agyhalott, agymosott már amcsiban a fehér nép? Mi történik? Mi közük van a jelenlegi generácíónak a több száz évvel ezelőtti bűnökhöz? Miért tartozna bárki is bocsánat kéréssel? Miért nem gondolkozik senki sem?2020. júl. 6. 07:48
11/12 anonim válasza:
Szerintem csak simán ennyire idióták egyesek. Egy kutatás szerint az USA-ban a lakosság egy harmada azt hiszi hogy a föld lapos, ami érdekes pont attól az országtól ami először juttatott embert a Holdra.
12/12 anonim válasza:
Szerintem a legtöbbjük nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!