Szerintetek vannak lefizetett szkeptikusok, médiapatkányok, Akiket a kormány fizet hogy minél többen tegyék nevetségessé a témát, és ellent mondjanak minden "UFO" val kapcsolatoks dologgal?
Szerintem vannak.
A nagy kutya uralkodik.
Te haszontalan 2.ik 23:51 miről beszélsz?
Én most ezzel mért járatnám le az "UFO" témát mond már meg te haszontalan??
És azt miért nem kérdezed meg tőlünk h vannak-e lefizetett UFO hívők, akiket a kormány fizet, h nevetségessé tegyék a témát?
Te az a tipikus UFO fan vagy aki már megszállott, nem látsz tisztán. Egyfolytában mondod h mi szkeptikusok mekkora lámák vagyunk, közben te sem tudsz bizonyítani semmit. Arról nem is beszélve h csak olyan válaszokat fogadsz el, ami téged támogat.
Ha meg nem tetszik vki véleménye, akkor írod privátba a kommentelő rokonságát szidó, k**va anyázó leveleidet. És Te nevezel másokat trollnak?:) Vicces egy ember vagy.
De azért válaszolok a kérdésedre is: Nincsenek lefizetett szkeptikusok, mivel elég sok gyenge elméjű UFO hívő van, aki lejáratja ezt a témát alapból.
Na lökjed a piros kezet, nem olyan választ írtam ami neked tetszene, vagy amiben te hiszel, úgyhogy gondolom megkéred az összes ismerősödet is h ők is nyomjanak egy piros kezet. Jöhet, engem nem zavar:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!