Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek vannak lefizetett...

Szerintetek vannak lefizetett szkeptikusok, médiapatkányok, Akiket a kormány fizet hogy minél többen tegyék nevetségessé a témát, és ellent mondjanak minden "UFO" val kapcsolatoks dologgal?

Figyelt kérdés
Reptoidnak képzelő emberek ne irjanak,Akik nem hisznek az ufokban azokse,ja és trollok se előre is köszi..:):)

2012. júl. 30. 23:35
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Bocsánat 27%os. Nem kicsit jön át az irónia :D
2012. júl. 31. 16:22
 32/42 anonim ***** válasza:

nem szoktam ironizálni, inkább nézd meg ezeket a videokat:

http://www.youtube.com/results?search_query=%C5%91si+idegene..

én hiszek ebben, ha te nem akkor a te bajod, de hagyjál bennünket békén!!!

2012. júl. 31. 16:24
 33/42 anonim ***** válasza:

"Vicces amikor egy agyilag beteg ember sajnál engem xD"

Valóban te fogod eldönteni hogy ki az "agyilag beteg ember", kedves barátom? Te fogod megmondani hogy mi az igazság? Te fogsz ítélkezni mások felett? Komolyan gondolod? Nem kéne inkább magadba nézned? Tudod a beismerés jó gyógyszer, ajánlom az egoista, arrogáns, öntelt viselkedésedre!

"Nincs rá bizonyíték, hogy nem jönnek, de arra sincs, hogy jönnek és még valamire nincs bizonyíték nincs szükség az ellenkezőjének a bebizonyítására sem."

Na látod, végre sikerült beismered a tévedésed. Kezdesz jó úton haladni. Valóban nincs szükség az ellenkezőjének a bebizonyítására, mert képtelenség lenne. De te még is azt mondtad, hogy 100%-ig biztos vagy benne hogy nem jönnek. Tudod a bizonyíték hiánya, nem a hiány bizonyítéka!

"Pl nem létezik a krumpli ember. Nincs bizonyíték arra, hogy nem létezik, de attól még mindenki tudja, hogy nem létezik. Majd te is belátod, hogy nem léteznek, ha majd évtizedek múlva sem fognak eljönni."

Mit fogok belátni, kedves barátom? Veled szemben, én kijelentettem bármit is biztosra? Mondtam olyat hogy 100% hogy jönnek? Ne próbáld meg a te hülyeségedet rám kenni, így úgy sem fogsz tudni kibújni alóla!

2012. júl. 31. 16:35
 34/42 anonim ***** válasza:

"Majd te is belátod, hogy nem léteznek, ha majd évtizedek múlva sem fognak eljönni."

Az írásod első felében lehülyézel, a második belátod a tévedésed, a harmadikban pedig megint vissza esel.

Az előbb magyaráztad el ügyesen, hogy nem lehet biztosra tudni semmit. Akkor az utolsó mondatoddal mégis miért tünteted fel a véleményed tényként?

2012. júl. 31. 16:38
 35/42 anonim ***** válasza:
44%os, szerintem egy nagy troll vagy és szórakozol, de ha nem nagyon elfogult vagy, bekattantál az alajes videóktól. Ez egy ugyan olyan vallás, mint a kereszténység és ezt is arra használják, hogy irányítsák a hiszékeny embereket. Mivel neked az a bizonyítékod az ufok eljövetelére, hogy egy ember azt mondta egy videóban, akkor nekem az a bizonyítékom az ellenkezőjére, hogy egy másik ember azt mondta nem jönnek. Már nem szeretném folytatni ezt a beszélgetést, mivel semmi értelme, csak egy valamit kérek. Add meg a neved és találkozzunk úgy 60 év múlva. Ha nem jöttek az ufok bele akarok röhögni a képedbe, hogy egész életedben egy hülyeségben hittél, de ha eljönnek akkor te röhöghetsz az enyémbe :D
2012. júl. 31. 16:43
 36/42 anonim ***** válasza:
Két dolog, hogy mit írok és hogy mit látsz bele az írásomba.
2012. júl. 31. 16:44
 37/42 anonim ***** válasza:

pedig 49%-os te vagya troll, a kívülálló, aki nem hisz benne!

ha nem hiszel máshol írkálj, olyan témákban ami érdekel téged!

ide nagyrészt udfo hívők, szakértők és érdeklődők írnak!!

semmi szükségünk olyan emberekre akik csak azért jnnek ide, hogya kérdezőbe vagy a hívőkbe belekössenek!

Kezdve attól, hogy magayrázzák, hogy mit jelent az ufo szó egész addig amíg sértegettek mindenkit!

2012. júl. 31. 16:51
 38/42 anonim ***** válasza:
Igen, a médiapatkányok béreltek fel, hogy idegesítsem, az őszinte, jó szívű, okos és értelmes ufo hívőket, akik a leghihetőbb bizonyítékok alapján, tehát, videó, hangfelvétel, más idegen ember szava, miatt hiszik, sőt tudják, hogy léteznek ufok. Külön szeretnék bocsánatot kérni a kérdezőtől, aki biztosan egy értelmes, normális, tanult sok baráttal rendelkező fiatal ember/hölgy, aki csak meg szeretett volna bizonyosodni arról, hogy valóban a gonosz kormány miatt van e annyi ember, akik kételkednek eme lények létezésében. Szégyellem magam, azért, amit csináltam. Remélem meg tudtok bocsájtani.
2012. júl. 31. 18:09
 39/42 anonim ***** válasza:
inkább mentél volna az olimpiára,hátha elvitt volna az az ufó.vagy a krumpliember...
2012. júl. 31. 18:14
 40/42 anonim ***** válasza:
igen kérdező, csak ha fizetnek, akkor tontsák itt a levegőt!
2012. júl. 31. 18:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!