Szerintetek vannak lefizetett szkeptikusok, médiapatkányok, Akiket a kormány fizet hogy minél többen tegyék nevetségessé a témát, és ellent mondjanak minden "UFO" val kapcsolatoks dologgal?
nem szoktam ironizálni, inkább nézd meg ezeket a videokat:
http://www.youtube.com/results?search_query=%C5%91si+idegene..
én hiszek ebben, ha te nem akkor a te bajod, de hagyjál bennünket békén!!!
"Vicces amikor egy agyilag beteg ember sajnál engem xD"
Valóban te fogod eldönteni hogy ki az "agyilag beteg ember", kedves barátom? Te fogod megmondani hogy mi az igazság? Te fogsz ítélkezni mások felett? Komolyan gondolod? Nem kéne inkább magadba nézned? Tudod a beismerés jó gyógyszer, ajánlom az egoista, arrogáns, öntelt viselkedésedre!
"Nincs rá bizonyíték, hogy nem jönnek, de arra sincs, hogy jönnek és még valamire nincs bizonyíték nincs szükség az ellenkezőjének a bebizonyítására sem."
Na látod, végre sikerült beismered a tévedésed. Kezdesz jó úton haladni. Valóban nincs szükség az ellenkezőjének a bebizonyítására, mert képtelenség lenne. De te még is azt mondtad, hogy 100%-ig biztos vagy benne hogy nem jönnek. Tudod a bizonyíték hiánya, nem a hiány bizonyítéka!
"Pl nem létezik a krumpli ember. Nincs bizonyíték arra, hogy nem létezik, de attól még mindenki tudja, hogy nem létezik. Majd te is belátod, hogy nem léteznek, ha majd évtizedek múlva sem fognak eljönni."
Mit fogok belátni, kedves barátom? Veled szemben, én kijelentettem bármit is biztosra? Mondtam olyat hogy 100% hogy jönnek? Ne próbáld meg a te hülyeségedet rám kenni, így úgy sem fogsz tudni kibújni alóla!
"Majd te is belátod, hogy nem léteznek, ha majd évtizedek múlva sem fognak eljönni."
Az írásod első felében lehülyézel, a második belátod a tévedésed, a harmadikban pedig megint vissza esel.
Az előbb magyaráztad el ügyesen, hogy nem lehet biztosra tudni semmit. Akkor az utolsó mondatoddal mégis miért tünteted fel a véleményed tényként?
pedig 49%-os te vagya troll, a kívülálló, aki nem hisz benne!
ha nem hiszel máshol írkálj, olyan témákban ami érdekel téged!
ide nagyrészt udfo hívők, szakértők és érdeklődők írnak!!
semmi szükségünk olyan emberekre akik csak azért jnnek ide, hogya kérdezőbe vagy a hívőkbe belekössenek!
Kezdve attól, hogy magayrázzák, hogy mit jelent az ufo szó egész addig amíg sértegettek mindenkit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!