Szerintetek vannak lefizetett szkeptikusok, médiapatkányok, Akiket a kormány fizet hogy minél többen tegyék nevetségessé a témát, és ellent mondjanak minden "UFO" val kapcsolatoks dologgal?
Kár volt lerombolni az ókori egyiptomi kultúrát. Sok jó fejlődhetett volna ki belőle. Nagyon bölcsek voltak, az a sok piramis és óriásszobrok. Most meg a területrablóik kaszálnak pénzt a piramisturimuson!! :(
De mi magyarok is lassan úgy járunk, mint az ókori egyiptomiak, ellepik az idegenek az országot és majd katonailag is megszállják mikor elegen vannak, ez már egyszer megtörtént, pár évtized múlva a maradék területtel fogják ugyanezt csinálni. :(
"én is nyomtam az utolsónak minuszat, mert azt hiszi itt ő a sztár, de nem!! nem ért semmit az ufokhoz!!! én igen!!!"
Mondtam, nyugodtan nyomhatod a mínuszt (nem minuszat), engem nem izgat:)
Amúgy pedig nem hiszem magam sztárnak, csak egy egyszerű normális embernek, ennyi. Az meg h te értesz az ufokhoz, az egy vicc. Tudod aki ért hozzájuk, az nem mondja azt h a Balatonban is vannak. Márpedig te ezt írtad a másik kérdésnél. Egy az ha Balatonnál sosem jelentettek a víz alól megjelenő idegen tárgyakat, másrészről a Balaton elég sekély, nem gondolod? A legmélyebb pontja 12 méter, az is a Tihanynál. Az átlagos mélység 3 méter, a déli parton ráadásul a Balaton feléig be lehet majdnem gyalogolni olyan sekély. Ha ebben a tóban lenne vmi, akkor valószínűleg 1-2 hajót már felkaristolt volna. De te aztán értesz hozzá igen... látszik. Pont h te akarsz itt sztár lenni, mindenhova odaírod h te értesz az ufókhoz, az űrlényekhez stb. Gratulálok:D Inkább keress fel egy pszichiátert.
Oh nem kell ahhoz lefizetni senkit... A rendszer tökéletesen működik magától. Ahogy David Icke mondaná!
Nem kellenek ide intézkedések, mára már elérték, hogy saját magunkat tartsuk tudatlanságban. A "szekptikusok" a legjobb példái ennek. Ők a legbutábbak és leghangosabbak is egyben.
"A "szekptikusok" a legjobb példái ennek. Ők a legbutábbak és leghangosabbak is egyben."
Sztem meg Te vagy a legbutább, mert egyfolytában azt hajtogatod h te milyen megvilágosult vagy, te mindent értesz, a világ 99% ostoba, csak te vagy egyedüli aki magasabb tudati szinten van. És ezt arra alapozod, h láttál a youtube-ob pár Alaje meg Icke videót. Hát gratulálok. Elég merész egy bolygónyi embert ostobának nevezni.
De persze te nem vagy az, aki Alajera maszturbál otthon, meg mindenféle idegeneket vársz. Te vagy a normális ember. Így van.
"Nincsenek, de csalók viszont vannak, akik elhitetik az embereknek, hogy jönnek az idegenek."
És te honnan vagy ebben olyan marhára biztos hogy 100%-ig kimered jelenteni hogy tényleg nem jönnek? Ez nem ugyan olyan "őrültség" -persze csak a magadfajták szemében-, mint az hogy 100%-ra állítja valaki hogy jönnek? Te sem vagy különb! Olyant próbálsz 100%-ra állítani, amiről fogalmad sem lehet! Nézz inkább magadba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!