Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek vannak lefizetett...

Szerintetek vannak lefizetett szkeptikusok, médiapatkányok, Akiket a kormány fizet hogy minél többen tegyék nevetségessé a témát, és ellent mondjanak minden "UFO" val kapcsolatoks dologgal?

Figyelt kérdés
Reptoidnak képzelő emberek ne irjanak,Akik nem hisznek az ufokban azokse,ja és trollok se előre is köszi..:):)

2012. júl. 30. 23:35
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
11%

Kár volt lerombolni az ókori egyiptomi kultúrát. Sok jó fejlődhetett volna ki belőle. Nagyon bölcsek voltak, az a sok piramis és óriásszobrok. Most meg a területrablóik kaszálnak pénzt a piramisturimuson!! :(

De mi magyarok is lassan úgy járunk, mint az ókori egyiptomiak, ellepik az idegenek az országot és majd katonailag is megszállják mikor elegen vannak, ez már egyszer megtörtént, pár évtized múlva a maradék területtel fogják ugyanezt csinálni. :(

2012. júl. 31. 08:28
 12/42 anonim ***** válasza:
ó ez az egyiptomi témához akart menni, de eltévesztettem. :(
2012. júl. 31. 08:29
 13/42 anonim ***** válasza:
10%
egyébként az egyiptomiak is kapcsoltaban álltak az ufokkal!!!
2012. júl. 31. 08:30
 14/42 anonim ***** válasza:

"én is nyomtam az utolsónak minuszat, mert azt hiszi itt ő a sztár, de nem!! nem ért semmit az ufokhoz!!! én igen!!!"

Mondtam, nyugodtan nyomhatod a mínuszt (nem minuszat), engem nem izgat:)

Amúgy pedig nem hiszem magam sztárnak, csak egy egyszerű normális embernek, ennyi. Az meg h te értesz az ufokhoz, az egy vicc. Tudod aki ért hozzájuk, az nem mondja azt h a Balatonban is vannak. Márpedig te ezt írtad a másik kérdésnél. Egy az ha Balatonnál sosem jelentettek a víz alól megjelenő idegen tárgyakat, másrészről a Balaton elég sekély, nem gondolod? A legmélyebb pontja 12 méter, az is a Tihanynál. Az átlagos mélység 3 méter, a déli parton ráadásul a Balaton feléig be lehet majdnem gyalogolni olyan sekély. Ha ebben a tóban lenne vmi, akkor valószínűleg 1-2 hajót már felkaristolt volna. De te aztán értesz hozzá igen... látszik. Pont h te akarsz itt sztár lenni, mindenhova odaírod h te értesz az ufókhoz, az űrlényekhez stb. Gratulálok:D Inkább keress fel egy pszichiátert.

2012. júl. 31. 08:58
 15/42 anonim ***** válasza:
Régen volt ilyen projekt, a kék könyv vagyis "blue book" projekt aminek az volt a feladata hogy az emberek figyelmét eltereljék az ufókról és a földönkívüliekről. Bővebben itt: [link] De aztán lezárták a projektet mert nem volt eredményes. Hiába volt kék könyv projekt Az emberek 8%-a még akkor is tudta hogy léteznek ufók mert saját bőrükön tapasztalták vagy látták saját szemükkel.
2012. júl. 31. 09:01
 16/42 anonim ***** válasza:
40%
a kérdező tuti hogy reptoid!
2012. júl. 31. 09:31
 17/42 anonim ***** válasza:

Oh nem kell ahhoz lefizetni senkit... A rendszer tökéletesen működik magától. Ahogy David Icke mondaná!

Nem kellenek ide intézkedések, mára már elérték, hogy saját magunkat tartsuk tudatlanságban. A "szekptikusok" a legjobb példái ennek. Ők a legbutábbak és leghangosabbak is egyben.

[link]

2012. júl. 31. 10:28
 18/42 anonim ***** válasza:

"A "szekptikusok" a legjobb példái ennek. Ők a legbutábbak és leghangosabbak is egyben."

Sztem meg Te vagy a legbutább, mert egyfolytában azt hajtogatod h te milyen megvilágosult vagy, te mindent értesz, a világ 99% ostoba, csak te vagy egyedüli aki magasabb tudati szinten van. És ezt arra alapozod, h láttál a youtube-ob pár Alaje meg Icke videót. Hát gratulálok. Elég merész egy bolygónyi embert ostobának nevezni.

De persze te nem vagy az, aki Alajera maszturbál otthon, meg mindenféle idegeneket vársz. Te vagy a normális ember. Így van.

2012. júl. 31. 10:38
 19/42 anonim ***** válasza:
Nincsenek, de csalók viszont vannak, akik elhitetik az embereknek, hogy jönnek az idegenek. Nem azt mondom, hogy nem létezik más bolygón értelmes lény, mivel a világűr hatalmas, de az űrben biztos nem utazgatnak.
2012. júl. 31. 11:04
 20/42 anonim ***** válasza:

"Nincsenek, de csalók viszont vannak, akik elhitetik az embereknek, hogy jönnek az idegenek."

És te honnan vagy ebben olyan marhára biztos hogy 100%-ig kimered jelenteni hogy tényleg nem jönnek? Ez nem ugyan olyan "őrültség" -persze csak a magadfajták szemében-, mint az hogy 100%-ra állítja valaki hogy jönnek? Te sem vagy különb! Olyant próbálsz 100%-ra állítani, amiről fogalmad sem lehet! Nézz inkább magadba!

2012. júl. 31. 11:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!