Szerintetek vannak lefizetett szkeptikusok, médiapatkányok, Akiket a kormány fizet hogy minél többen tegyék nevetségessé a témát, és ellent mondjanak minden "UFO" val kapcsolatoks dologgal?
Barátom, arra van bizonyítékod hogy nem jönnek?
Na ugye!
Szerintem is buták a szkeptikusok:)Csak okoskodni tudnak!
Hiába lökitek itt a szkeptikus dumát aki látott már élőben "UFO"-t annak hiába mondtok bármit is! Nem fogjátok megváltoztatni amit gondol,és mond:)
# 9/25 ma 07:22 Te vagy az haszontalan?
Bocs de te nem látsz tisztán:)Szerintem az "UFO Hívők" 100X többet tudnak bizonyítani mind ti!De a te haszontalan válaszodra utoljára írtam vissza bármit is írsz!
"Reptoidnak képzelő emberek ne irjanak,Akik nem hisznek az ufokban azokse,ja és trollok" se előre is köszi..:):)
Kihagytam a szkeptikusokat ez nagy hiba volt(:
77 százalékos,a rra nem gondoltál, hogy a balatonban lévő ufo esetleg olyan technológiával rendelkezhet, ami elrejti a hajót?? vagy olyan technológiával, ami láthatatlanul át tud menni tárgyakon, mondjuk egy fürdőzőn vagy egy hajón!!! úgy hogy a hajó vagy a fürdöző molekulaszerkezete nem változik, nem sérül!!!
az ufok ilyen technológiákkal nyugodtan rendelkezhetnek!! csak neked kevés az agyad, hogy felfogd hogy mit tudhatnak az ufok!!!
"Befejeztem a vitát, idiótákkal nem érdemes vitatkozni :D"
Milyen vitát? Tudod a vitában érveket szoktak felsorakoztatni. Tudod mit jelent az érv? Tényekkel alátámasztott magyarázatot jelent. Kaptam tőled tényeket arra vonatkozóan, hogy biztosan nem jönnek? NEM! Hát akkor? Miről beszélünk, kedves barátom? Vita nem alakulhatott ki, mert te gyáva módon megfutamodtál mielőtt bármit is mondanod kellett volna.
A magadfajták soha nem állnak elő egyetlen ész érvvel sem, csak dobálják a jelzőket. Amikor már teljesen elveszítettétek a játékot az érvek birodalmában, gondolod hogy egy óvodás szintű csúfolódással meg tudod cáfolni a valóságot? Ugye nem gondolod komolyan?
Ja és valóban én lennék az idióta? Te szitkozódsz és dobálsz másokra mindenféle jelzőket alaptalanul, és akkor még én lennék az idióta?
Teljes szívemből sajnállak! Nézz magadba barátom!
49 Sszázalékos, te troll, hagyj bennünket nyugodtan!! ha nem hiszel az ufokban, akkor csak kötekedni jársz ide!!!
igenis léteznek ufok, ha hiszed, ha nem, több millird tanú volt a föld történetében!!!
az ősi ókori kultúrák is ufok segítségévelépítették csodáikat!
az olimpián is ott volt az ufo!! láthattad a felvételeket, akkor miért nem hiszed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!