Ha nem vagyok fideszes, akkor külföldi lefizetett Soros bérenc vagyok?
Igen! Ez a kormány álláspontja!
A Fideszes választó polgárok, főleg itt Gyk-n lakó része, csak annyit mondana, hogy beszívott soros gyerek, balproli lipsi, tüntiző meg majd mindjárt jönnek aztán megmondják még mik! ;)
Igen.
Én is csak pár napja döbbentem rá, hogy a fideszesek szemében én is egy sorosista migráncspárti libsi vagyok.
Pedig amúgy nem.
Nem kell pártosodnod ahhoz, hogy meglásd mi szolgálja a hosszú távú érdekeidet.
Azt meg csak; jobb esetben te tudod,- meg aki adta- hogy kaptál e pénzt ilyen szolgáltatásért, akár fizetés megnevezéssel is.
Tehát nem pártra megy a játék, hanem a jövőnkre.
A baloldal, nem liberális. Soros, nem liberális. A liberális szó ismeretében,- mélyebb jelentésében- csak a odáig jutottak ezen nézet képviselői, hogy a személyes szabadság, szabadelvűség.
Kétlem, hogy volna itt olyan, aki ennek a két szónak a valódi értelmét, mondanivalóját, ki tudná fejteni, akár csak 0,5-3 oldal terjedelemben is.
A fiatalok zömének ott ki is merül a tudása- és ezzel a szülői kötöttségektől, szabadulni akaró, az önállóság csalfa csapdájában vergődő hurok fogta madarak lesznek-, hogy "személyes szabadság". Többet sem tudni; gondolkodni meg pláne, nem tartanak szükségesnek.
De jó is volna, ha ifjainkba a bölcsességet is beleplántálhatnánk, nem csak a rántott húst.
Egyszerűbb lenne az élet, és nem esnének csapdájába a szavakat, eszméket degradáló, elferdítő, lebutító, gerinctelen, emberszerű teremtményeknek, akik kihasználva őket, sütögetik a pecsenyéjüket.
Vajon hányszor kell még ezt, végigélnie, végignéznie az embernek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!