Debrecenben soros György miatt van sok külföldi?
Igazi multikulti város.
Régen is voltak ott bevándorlók?
A jövőben még több külföldi lesz ott. A rabszolgatörvényt is alapvetően a debreceni BMW miatt találták ki (Kósa, ugye...), mert már lasszóval sem lehet munkást fogni, így muszáj lesz a jelenlegi munkásokat agyondolgoztatni, és/vagy külföldieket importálni. Nyugodtan számíthattok Ukránokra, vagy akár törökökre is...
De még az a szerencse, hogy a fidesz nem árusítja ki az országot a multiknak!4!!44!!4!!
Kedves Fidesz-agymosott kérdező! Debrecenben mindig sok külföldi volt, lévén az ország összes egyetem közül itt tanul a legtöbb külföldi.
Ha nem tetszik, menj máshová!
Felejtsd már el szegény Sorost!
Debrecenben az egyetem, a repülőtér, a kutatóintézetek stb. miatt van sok külföldi.
( a menekülttábort már bezárták - ha jól tudom)
"Nyugodtan számíthattok Ukránokra, vagy akár törökökre is..."
Törökök nem fognak idejönni magyar fizetésért mivel Törökországban is kb ennyit lehet keresni. Ukránokra viszont számíthatunk.
Anyámék az egyetemhez közel laknak egy 10 emeletesben.
Alig laknak már "őslakók", a legnagyobb részük albérlő - és leginkább külföldiek. Ezek egy-személynek vesznek ki egy egész lakást, nem úgy mint a magyarok.
Ha beszállok a liftbe, biztos jön egy kínai vagy vietnami, de anyu szomszédja egy indonéz pár...
A házban minden ki van írva angolul is, mert többen beszélik mint a magyart. Érdekes, hogy egyetlen arab sem lakik a házban - ők a luxus-apikat szeretik, ahol bazi nagy a fürdőszoba.
Különben nincs velük semmi baj; a Távol-Keletiek kifejezetten udvariasak, tiszták és csendesek.
A feketék zajosabbak és koszosabbak, de semmilyen összeütközés nem volt.
Szokatlan ilyen házba bemenni, mert az illatok egészen varázslatosak, mert minden náció másképp főz - a franc sem hinné ha nem tudná, hogy nem Londonban van, hanem Debrecenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!