Amerikában azok a fehérek is lefizetettek, akik csókolgatják a feketék bakancsai és letérdepelek eléjük?
Szerintem a rendőrök egy része lefizetett,de lehet az emberek is,vagy csak simán félnek.
A minap belegondoltam a sztoriba,mi lenne ,ha engem is erre kényszerítenének és ott lenne a férjem és anyum is.Na én úgy vagyok vele,hogy tuti nem térdelek le,de anyum annyira félős,hogy megtenné.Én simán válalom a halált inkább,de ha a férjemet és engem megölnek,anyum mihez kezd egyedül?Bele iy rokkanna,ha látná ,hogy megölik a gyerekét,sőt biztos kérne,hogy térdeljek le.Szóval nehéz ügy ez...
Ha a férjemmel csak ketten lennénk,tuti egyikönk sem térdel le
A jelenlegi generációknak a több száz évesbűnökhöz semmi közük.
Itt a kettős mérce...egyes magyarok is,háborognak a rasszizmus miatt,a jogok,betelt a pohár stb stb.De közbe trianont felejtsük el,ne foglalkozzunk vele,mert már rég volt.Azon túl kell lépni.
Nem senki nem fizetett nekik.
Ahogy a Gyurcsány vagy Orbán csókolgató fanatikus öreg mamáknak sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!