Jackson666 kérdése:
Forgalmi vizsga . Ti lefizetétek a vb. t?
Figyelt kérdés
Az irjon ki lefizette a vb.t és hogy mennyit? és ez
Által hogy ment a vizsga?
2014. júl. 31. 17:43
1/8 anonim válasza:
Önszántadból szerintem meg se próbáld, mert lehet mégjobban megszívod.
3/8 anonim válasza:
Vesztegetésért akár fel is jelenthez. Mi sulinkban volt rá példa, azóta is a bíróságot járják.
5/8 anonim válasza:
Nekem fél éve 20000-ret kellett (aztán lehet hogy az oktatónál maradt, közvetlenül neki adtam a lét a vizsga után.) Olyan nagy probléma nem volt (egy sárgán mentem át, mellettem csuklós busz, illetve volt s zebrától 2m-re egy öreg f***i, aki nem tudta eldönteni hogy át akar-e menni)
Erre kaptam összesen három vonalat. Amúgy semmi nem volt.
6/8 anonim válasza:
"Nekem fél éve 20000-ret kellett"
Mi az, hogy kellett? Azt mondták, hogy enélkül el sem mehetsz vizsgázni?
Kérdező, remélem egy becsületes VB-t fogsz ki és eltiltanak pár évre vizsgázástól.
7/8 anonim válasza:
5-ös vagyok, a vizsga végeztével mondta az oktató, hogy kell majd fizetni (előtte meg biztos ami biztos rákérdeztem hogy mi van, mert hallani mindenfélét, mondta hogy egy deákigazolvány is legyen nálam).
8/8 anonim válasza:
#7, akkor téged átvert az oktatód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!