Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A Németországban élő nem...

A Németországban élő nem európai migránsok (akik főleg 5 éve áramlottak be) mennyire vették át a német nyelvet és az európai gondolkodást?

Figyelt kérdés

2020. júl. 1. 08:05
 131/141 anonim ***** válasza:
52%

"Az, hogy más még nem bukott le, nem jelenti azt, hogy nincs is. Hiába bizonygatod az ellenkezőjét, egyre egyértelműbb, hogy te is közéjük tartozol."

Ja, mert azért, mert azt merem mondani, hogy attól, mert valakinek más a politikai nézetei még nem biztos, hogy fizetett troll akkor egyből már én is fizetett troll vagyok. :D

"Írnám, hogy mutass egy példát, de már sok elvtársadnak feladtam ezt a kihívást, és egy sem tudta teljesíteni, így nem reménykedek."

K. Csenge gyilkosság például? Mikor már jó ízűen cigányoztak volna már, utána szóltak nekik, hogy magyar az elkövető? Csak egy példa, évek alatt voltak még.

"És erre még képes vagy belökni egy 444-es linket :DDDDD"

Te el is olvastad, hogy miről szól a cikk? Kérd meg a Googlet, hogy ne ezt a cikket dobja ki elsőre, ha nem tetszik. Vagy már ott tartunk, hogy arra gondolsz biztos a 444 találta ki az egészet és Nováknak továbbra sincs semmi köze hozzá?

"Szintén a kuruc.info-t ajánlom, több cikk is megjelent már rajta ebben a témában."

Ja, mert majd pont a Kurucosok tudják, hogy mi folyik Hollywoodban? Bocs, de jobban hiszek olyanoknak is, akik értenek a témához. Az nekem nem érv, hogy például, hogy a Bosszúállókban azért az egyik fekete női szereplő állt elő egy megoldással, mert így akarják a feketéket isteníteni. Amit a Kuruc szokott tolni ilyen témában az meg ilyen kaliberű.

2020. júl. 2. 12:56
 132/141 anonim ***** válasza:
58%

"Ja, mert azért, mert azt merem mondani, hogy attól, mert valakinek más a politikai nézetei még nem biztos, hogy fizetett troll akkor egyből már én is fizetett troll vagyok. :D"

Nem azért, hanem mert folyamatosan a valóság ellen beszélsz, minden logikai alapot nélkülözve. Ez lehetne szimpla butaság is, de akkor nem írnál ilyen helyesen.

"K. Csenge gyilkosság például? Mikor már jó ízűen cigányoztak volna már, utána szóltak nekik, hogy magyar az elkövető? Csak egy példa, évek alatt voltak még."

Link?

"Te el is olvastad, hogy miről szól a cikk? Kérd meg a Googlet, hogy ne ezt a cikket dobja ki elsőre, ha nem tetszik. Vagy már ott tartunk, hogy arra gondolsz biztos a 444 találta ki az egészet és Nováknak továbbra sincs semmi köze hozzá?"

A 444 cikkeinek nagy részét ők találják ki, úgyhogy ez sem kizárt. Amúgy elolvastam, és még ott sem írják, hogy Novák Előd szerkesztené az oldalt. Azt írják, hogy ő mutatott be három szerkesztőt.

"Ja, mert majd pont a Kurucosok tudják, hogy mi folyik Hollywoodban? Bocs, de jobban hiszek olyanoknak is, akik értenek a témához. Az nekem nem érv, hogy például, hogy a Bosszúállókban azért az egyik fekete női szereplő állt elő egy megoldással, mert így akarják a feketéket isteníteni. Amit a Kuruc szokott tolni ilyen témában az meg ilyen kaliberű."

Olvasd el a cikkeket a témában, utána vitatkozhatunk róla.

2020. júl. 2. 13:08
 133/141 anonim ***** válasza:
58%

"Nem azért, hanem mert folyamatosan a valóság ellen beszélsz, minden logikai alapot nélkülözve. Ez lehetne szimpla butaság is, de akkor nem írnál ilyen helyesen."

Jaja, mert nem azt mondom, amit hallani akarsz, akkor egyből minden logikai alapot nélkülöz. :D Erről beszélek ember, hogy a te szemedben egyből mindenki fizetett troll, aki nem a te oldaladon áll.

""K. Csenge gyilkosság például? Mikor már jó ízűen cigányoztak volna már, utána szóltak nekik, hogy magyar az elkövető? Csak egy példa, évek alatt voltak még."

Link?"

Tessék.

[link]

Ennél volt az, hogy össze-vissza törölgették és a profil megosztásánál már bőszen cigányoztak volna, utána javították ki.

Felesleges úgy csinálnod, mintha nem így lenne, mert te magad mondtad, hogy napi szinten olvasod a Novák.Infot. Tudom, bizonyítsam fényképpel, hogy így jelent meg, de minek? Téged úgyse érdekelne, mindjárt mondom miért.

"A 444 cikkeinek nagy részét ők találják ki, úgyhogy ez sem kizárt. Amúgy elolvastam, és még ott sem írják, hogy Novák Előd szerkesztené az oldalt. Azt írják, hogy ő mutatott be három szerkesztőt."

Évekig arról ment a tagadás, hogy Nováknak bármi köze lenne az oldalhoz. Nem csak arról ment a tagadás, hogy ő szerkesztené, hanem, hogy bármilyen kapcsolatban állna az oldallal. Nem áll kapcsolatban a szerkesztőkkel, akkor nem tudta volna bemutatni őket, mert nem lett volna hülyék, hogy majd egy számukra tök ismeretlen embert kérnek meg arra, hogy mutassa már be őket. Logikusan gondold már végig azért a dolgokat.

"Olvasd el a cikkeket a témában, utána vitatkozhatunk róla."

Lesznek értelmes cikkek a témában és nem hasonló kaliberűek, mint amire utaltam, akkor talán rajtad kívül valaki még elolvassa.

2020. júl. 2. 13:34
 134/141 anonim ***** válasza:
100%

"Jaja, mert nem azt mondom, amit hallani akarsz, akkor egyből minden logikai alapot nélkülöz. :D Erről beszélek ember, hogy a te szemedben egyből mindenki fizetett troll, aki nem a te oldaladon áll."

Pl. az nélkülöz minden alapot, hogy szerinted egyetlen gyilkosságsorozatnak nagyobb jelentősége van, mint hogy a cigányok évtizedek óta folyamatosan gyilkolásszák a magyarokat faji alapon.

"Ennél volt az, hogy össze-vissza törölgették és a profil megosztásánál már bőszen cigányoztak volna, utána javították ki."

Aha, tehát semmi nyoma annak, hogy cigányoztak. A te szavadnak kellene hinnem, amiről számtalanszor bizonyítottad, hogy semmi hitele nincs.

"Évekig arról ment a tagadás, hogy Nováknak bármi köze lenne az oldalhoz. Nem csak arról ment a tagadás, hogy ő szerkesztené, hanem, hogy bármilyen kapcsolatban állna az oldallal. Nem áll kapcsolatban a szerkesztőkkel, akkor nem tudta volna bemutatni őket, mert nem lett volna hülyék, hogy majd egy számukra tök ismeretlen embert kérnek meg arra, hogy mutassa már be őket. Logikusan gondold már végig azért a dolgokat."

Logikusan végiggondolva sem bizonyítja sehogy sem azt, hogy Novák Előd szerkesztené a kuruc.info-t. Márpedig te ezt hazudtad.

"Lesznek értelmes cikkek a témában és nem hasonló kaliberűek, mint amire utaltam, akkor talán rajtad kívül valaki még elolvassa."

Szóval nekem el kell olvasnom, amit te linkelsz a 444-ről, de te nem vagy hajlandó elolvasni, amit én ajánlok a kurucról? Így aztán marha sok értelme van vitatkozni veled, troll.

2020. júl. 2. 13:40
 135/141 anonim ***** válasza:
52%

"Pl. az nélkülöz minden alapot, hogy szerinted egyetlen gyilkosságsorozatnak nagyobb jelentősége van, mint hogy a cigányok évtizedek óta folyamatosan gyilkolásszák a magyarokat faji alapon."

Most komolyan ennyire nagyon buta vagy? Arról pofáztam neked nem egyszer, hogy a roma gyilkosságokat inkább a sajóbábonyi balhéhoz hasonlítsd, ne a Deák téri késeléshez.

Deák téri késelés és a roma gyilkosságok két külön súlyú ügy, hiába próbálod ugyanúgy beállítani meg olyanokat állítani, miszerint a Deák téri gyilkosság is előre eltervelt magyarok elleni késelés volt és direkt csináltak hamis összeszólalkozást, stb.

"Aha, tehát semmi nyoma annak, hogy cigányoztak. A te szavadnak kellene hinnem, amiről számtalanszor bizonyítottad, hogy semmi hitele nincs."

Az a baj, hogyha a roma gyilkosságok bizonyításához a Tom & Jerry részeit linkelném be akkor is már hitelesebb lennék, mint te. Meg bárki bármilyen témához linkelné be akkor is hitelesebb lenne tőled.

"Logikusan végiggondolva sem bizonyítja sehogy sem azt, hogy Novák Előd szerkesztené a kuruc.info-t. Márpedig te ezt hazudtad."

Legalább olvasni tudnál te szerencsétlen. :D Arról pofáztam végig, hogy tagadták miszerint Nováknak köze lenne az oldalhoz. Egy oldalhoz meg nem csak akkor van köze valakinek, hogyha szerkesztő. Te tényleg nagyon buta jószág vagy.

"Szóval nekem el kell olvasnom, amit te linkelsz a 444-ről, de te nem vagy hajlandó elolvasni, amit én ajánlok a kurucról? Így aztán marha sok értelme van vitatkozni veled, troll."

A troll legfeljebb te vagy. Kaptál linket? Kaptál. Erre elvárod én keressek ki a Novák.Infoból, hogy pont éppen most miként állítsák, hogy fekete propagandát tol Hollywood. Meg az olvasás úgyse árt neked, legalább gyakorlod.

2020. júl. 2. 14:02
 136/141 anonim ***** válasza:
100%

"Most komolyan ennyire nagyon buta vagy? Arról pofáztam neked nem egyszer, hogy a roma gyilkosságokat inkább a sajóbábonyi balhéhoz hasonlítsd, ne a Deák téri késeléshez.

Deák téri késelés és a roma gyilkosságok két külön súlyú ügy, hiába próbálod ugyanúgy beállítani meg olyanokat állítani, miszerint a Deák téri gyilkosság is előre eltervelt magyarok elleni késelés volt és direkt csináltak hamis összeszólalkozást, stb."

Már szalmabábozol is. Nem a Deák téri késelésről beszéltem, hanem arról, hogy az imádott cigányaid rendszeresen ölnek magyarokat rasszista indítékból. Gondolom, pont ezért imádod őket. És hogy miért rasszista indítékból? Valahogy sosem sikerül más cigányokba belekötniük, csak és kizárólag fehér emberekbe.

"Az a baj, hogyha a roma gyilkosságok bizonyításához a Tom & Jerry részeit linkelném be akkor is már hitelesebb lennék, mint te. Meg bárki bármilyen témához linkelné be akkor is hitelesebb lenne tőled."

Miért is? Én minden állításomat megalapoztam forrásokkal, ha kérted. Te egyet sem.

"Legalább olvasni tudnál te szerencsétlen. :D Arról pofáztam végig, hogy tagadták miszerint Nováknak köze lenne az oldalhoz. Egy oldalhoz meg nem csak akkor van köze valakinek, hogyha szerkesztő. Te tényleg nagyon buta jószág vagy."

Elfogytak az érvek, jöhet a személyeskedés. Elfogyott a logika is. Az, hogy ismer egy-két szerkesztőt - a nemzeti oldalon belül ez nyilván elkerülhetetlen -, nem jelenti azt, hogy magához az oldalhoz bármi köze lenne.

"A troll legfeljebb te vagy. Kaptál linket? Kaptál. Erre elvárod én keressek ki a Novák.Infoból, hogy pont éppen most miként állítsák, hogy fekete propagandát tol Hollywood. Meg az olvasás úgyse árt neked, legalább gyakorlod."

A Novák.Info nem tudom, hogy micsoda, mindenesetre legyen gyereknap, és linkelek helyette a kurucról:

[link]

[link]

Kb. 2 perc volt megtalálni ezeket.

2020. júl. 2. 14:20
 137/141 anonim ***** válasza:
52%

"Már szalmabábozol is. Nem a Deák téri késelésről beszéltem, hanem arról, hogy az imádott cigányaid rendszeresen ölnek magyarokat rasszista indítékból. Gondolom, pont ezért imádod őket. És hogy miért rasszista indítékból? Valahogy sosem sikerül más cigányokba belekötniük, csak és kizárólag fehér emberekbe."

Már megint nem tudsz olvasni. Tudnál akkor látnád, hogy pont ugyanúgy beszéltem én is arról, hogy késelnek, stb. De ne zavarjon ez téged.

[link]

Tessék, cigány késelt cigányt. Akkor miről beszélsz, hogy sosem sikerül más cigányokba belekötniük? De, cigány volt az áldozat is, mivel ismertem személyesen is.

"Miért is? Én minden állításomat megalapoztam forrásokkal, ha kérted. Te egyet sem."

Kaptál linket mikor azt állítottad senki se tudja, hogy kik a Kuruc szerkesztői, stb, de azzal jöttél, hogy az 444 és biztos hazugság. Akkor miről beszélsz?

"Elfogytak az érvek, jöhet a személyeskedés. Elfogyott a logika is. Az, hogy ismer egy-két szerkesztőt - a nemzeti oldalon belül ez nyilván elkerülhetetlen -, nem jelenti azt, hogy magához az oldalhoz bármi köze lenne."

Nézz utána kicsit a dolgoknak. Nem, nem elkerülhetetlen, mivel nemzeti oldalon is csak találgattak, hogy kik lehetnek a szerkesztők, ott se tudták kik ülnek az oldal mögött míg nem jött a felvállalás. Ne akard úgy beállítani, mintha alapvető dolog lenne, hogy pont Novákot kérik fel, mikor ugyanúgy felkérhettek volna Toroczkaitól kezdve bárkit.

A Star Warsos kapásból baromság. Eme logika alapján akkor az Aliens franchise is feminista. De, ugyanolyan logika. Ez kb. már az a szint mikor a Luke trilógiánál azon ment a sírás, hogy a SW rasszista, mert nincs benne elég fekete karakter.

Megverte Kyleot? Meg. Csak amit valószínűleg a cikk írója nem nézett előtte, hogy egyáltalán miként jutottak el a csatáig. Kyle sérült volt. Reyben nagy volt az erő? Igen, mivel Palpatine leszármazottja.

Abba meg már bele se megyek, hogy Kyle se volt teljesen profi, Luke kiképzését ott hagyta, hiába, hogy a lovagok vezetője volt, stb.

A Rey trilógia második részét se láthatta, mert ott Rey elég komolyan edz Lukeval.

Ilyen ez mikor valaki nem tudja mik az igazi hibák, de valami hibát keresni akar.

Csak egy kérdés: ebben a cikkben van benne, hogy úgy akarnak minden fehér és ázsiai nőt arra ösztönözni, hogy feketékkel jöjjön össze, ezzel elnyomva a fehér fajt, hogy Finn és Rose érezhetően volt románc? Mert találkoztam már ilyennel is.

A második cikk is megint a tipikus mikor bele akarok kötni valamiben, mert csak. Fekete lesz Ariel? Fekete. Kötelező lenne mindent megtartani? Logikailag lehet, de senki se kötelező.

Megint amikor olyan példákat hoznak ami a legröhejesebb és kb. az egész témát nevetségessé teszik.

Mert jelen van, de nem az ilyeneknél és nem Hollywood tolja, hanem a nézők. A nézők azok, akik olyanokért sírnak, hogy például Csehországban játszódó középkori játékban miért nincs fekete karakter, stb.

Erről ennyit.

2020. júl. 2. 15:33
 138/141 anonim ***** válasza:
100%

"Tessék, cigány késelt cigányt. Akkor miről beszélsz, hogy sosem sikerül más cigányokba belekötniük? De, cigány volt az áldozat is, mivel ismertem személyesen is."

Itt nem belekötésről van szó, hanem ismerősök kaptak össze. Ilyen körülmények között szerencsére a cigányok is aprítják egymást. Nem is állítottam az ellenkezőjét.

"Kaptál linket mikor azt állítottad senki se tudja, hogy kik a Kuruc szerkesztői, stb, de azzal jöttél, hogy az 444 és biztos hazugság. Akkor miről beszélsz?"

Mivel 444-en én még igazat nem olvastam.

"Nézz utána kicsit a dolgoknak. Nem, nem elkerülhetetlen, mivel nemzeti oldalon is csak találgattak, hogy kik lehetnek a szerkesztők, ott se tudták kik ülnek az oldal mögött míg nem jött a felvállalás. Ne akard úgy beállítani, mintha alapvető dolog lenne, hogy pont Novákot kérik fel, mikor ugyanúgy felkérhettek volna Toroczkaitól kezdve bárkit."

És ez most mit bizonyít szerinted? Mert szerintem még mindig csak annyit, hogy Novák ismeri őket.

"Mert jelen van, de nem az ilyeneknél és nem Hollywood tolja, hanem a nézők. A nézők azok, akik olyanokért sírnak, hogy például Csehországban játszódó középkori játékban miért nincs fekete karakter, stb."

Senki nem sír emiatt a hozzád hasonló fizetett fehérgyűlölőkön kívül. Az ő szavuk viszont valamiért szentírásnak minősül.

Mondok egy másik példát, amiről nem ír a kuruc: a Setét torony filmadaptációjának főhőse néger, míg a könyvben fehér. Emögött viszont több van, mint hogy több legyen a néger szereplő. A második könyvben ugyanis szerepel egy nagyon durván rasszista néger nő, aki folyamatosan gyűlölködik többek között a főhős ellen is. A filmben ő majd fehér lesz, mert azt akarják üzenni, hogy négerek nem lehetnek rasszisták, csak a gonosz fehérek.

2020. júl. 2. 15:42
 139/141 anonim ***** válasza:
52%

"Itt nem belekötésről van szó, hanem ismerősök kaptak össze."

De, itt belekötés történt, mivel a tettesek azt sérelmezték ahogy az áldozat köszönt nekik. Az ismeretséget itt ne úgy értsd, hogy országos cimborák voltak, hanem látásból ismerték egymást.

De, te úgy akartad beállítani, mintha cigányok nem késelnék egymást, előre eltervezetten csak magyarokat késelnének.

"Mivel 444-en én még igazat nem olvastam."

Na, erről beszélek. Nem a te politikai irányvonalad hírportála és akkor egyből nem fogadod el. Nézz utána akkor magad, ugyanúgy kidobja ezt a rendezvényt.

"És ez most mit bizonyít szerinted? Mert szerintem még mindig csak annyit, hogy Novák ismeri őket."

Akkor leírom egyszerűbben, hátha valami égi csodával egyenértékű módon megérted: évekig az ment Novák nem áll semmilyen kapcsolatban a Kurucokkal, nem is ismeri őket. Mikor jött a rendezvény, minő véletlen Novákot kérik fel. Egy olyan oldal vezetői, akiket még a Nemzeti radikális oldalon is alig ismerték kik az oldal szerkesztői. Egy ilyen feladatra meg olyat fogsz felkérni, akit régóta ismersz és megbízol benne. Orbán se fogja Gyurcsányt megkérni, hogy segédkezzen már be a sajtótájékoztatóiban.

"Senki nem sír emiatt a hozzád hasonló fizetett fehérgyűlölőkön kívül. Az ő szavuk viszont valamiért szentírásnak minősül."

Már fizetett fehérgyűlölő is vagyok, mert nem osztom a véleményeidet. :D Ezután tényleg felesleges komolyan vitatkozni veled.

"Mondok egy másik példát, amiről nem ír a kuruc: a Setét torony filmadaptációjának főhőse néger"

Rendezőn múlik miként adaptál valamit. Stanley Kubrick is totál másként adaptálta a Ragyogást, mint ahogy a könyvben van.

Az II-ben is olyan karakterből csináltak meleget, aki nem az. Ott is teljesen másként írták a sztorit.

Na, pont ezért hülyeség mikor toljátok az összeesküvés elméleteket.

"A filmben ő majd fehér lesz, mert azt akarják üzenni, hogy négerek nem lehetnek rasszisták, csak a gonosz fehérek."

Létezne az összeesküvés elméleteket, akkor a Django meg se jelenhetett volna, mert az elnyomó háttérhatalom ki se engedte volna adni, mert van benne egy durván rasszista néger karakter benne, aki a többi négert szidja.

2020. júl. 2. 16:01
 140/141 anonim ***** válasza:

"De, itt belekötés történt, mivel a tettesek azt sérelmezték ahogy az áldozat köszönt nekik. Az ismeretséget itt ne úgy értsd, hogy országos cimborák voltak, hanem látásból ismerték egymást."

Köze sincs a cikknek ahhoz, amit itt állítasz. Miért linkelsz olyat, amit el sem olvastál?

"De, te úgy akartad beállítani, mintha cigányok nem késelnék egymást, előre eltervezetten csak magyarokat késelnének."

Megint hazudsz és megint szalmabábozol. Azt írtam, hogy ok nélkül belekötni csak fehérekbe szoktak, és ez így is van.

"Na, erről beszélek. Nem a te politikai irányvonalad hírportála és akkor egyből nem fogadod el. Nézz utána akkor magad, ugyanúgy kidobja ezt a rendezvényt."

Ez te vagy a kuruc.infóval. Én a 444-et azért nem fogadom el, mert tényleg nem olvastam még rajta igazat. És ahogy már írtam, még ez a cikk sem írja, hogy Nováknak köze lenne a kuruchoz, csak sugallni próbálja.

"Akkor leírom egyszerűbben, hátha valami égi csodával egyenértékű módon megérted: évekig az ment Novák nem áll semmilyen kapcsolatban a Kurucokkal, nem is ismeri őket."

Lehet, de te nem ezt állítottad eredetileg, hanem hogy maga Novák is a kuruc szerkesztője.

"Már fizetett fehérgyűlölő is vagyok, mert nem osztom a véleményeidet. :D Ezután tényleg felesleges komolyan vitatkozni veled."

Azért vagy fehérgyűlölő, mert fehérgyűlölő hozzászólásokat írsz :D

"Rendezőn múlik miként adaptál valamit. Stanley Kubrick is totál másként adaptálta a Ragyogást, mint ahogy a könyvben van.

Az II-ben is olyan karakterből csináltak meleget, aki nem az. Ott is teljesen másként írták a sztorit.

Na, pont ezért hülyeség mikor toljátok az összeesküvés elméleteket."

Érdekes, hogy valahogy a hollywoodi rendezők sosem a fehér faj javára adaptálnak valamit. Mindig csak négert meg homárt csinálnak a szereplőkből, fordított irányba sosem.

"Létezne az összeesküvés elméleteket, akkor a Django meg se jelenhetett volna, mert az elnyomó háttérhatalom ki se engedte volna adni, mert van benne egy durván rasszista néger karakter benne, aki a többi négert szidja."

Nagyon el lehetsz keseredve, ha már csak egy ilyen példára futja :D Ha a fehéreket szidta volna, akkor valóban nem jelenhetett volna meg, de így?

2020. júl. 2. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!