A Németországban élő nem európai migránsok (akik főleg 5 éve áramlottak be) mennyire vették át a német nyelvet és az európai gondolkodást?
"A deáktéri késelő nem úgy indult el otthonról hogy"
Az senkit nem érdekel, hogyan indult el.
Magyarokra támadt, csak mert magyarok.
"A TOP 50 bűnöző nem cigánnyal van tele hanem magyarral."
Hűha, vannak benne magyarok is, micsoda meglepetés, hogy a magyar Top 50-ben vannak magyarok.
Egyértelmű hogy lesznek, az viszont gáz, hogy tele van cigánnyal.
Farkas, Bódi, Lakatos tudnám sorolni.
"Nem azért rabol ki vagy gyilkol mert magyar vagy."
De, azért. Rendszeresen magyaroznak is közben.
"Rá van kényszerítve a bűnözésre"
Jaja, azért veri agyon az áldozatát mikor simán életben is hagyhatják.
"A cigány mondhatja hogy nem kap munkát, diszkriminálják"
Hazugság, kap munkát, a miskolci Boschban is láttam már cigányt.
Másrészt tud menni külföldre.
"Ha simán megtörténhet hogy egy csoport sorozatban gyilkolja a cigányokat akkor bármi megtörténhet."
De nem történik meg, már több mint 10 éves sztori. A magyar nem olyan alja, mint a cigány.
" A magyar társadalom"
Persze, a magyar társadalom a hibás azért, mert a cigány sehol nem integrálódik:D
Kanadaban is látták, hogy a segélyre utaznak.
De ugyan ez van Szlovákiában meg amiket már felsoroltam.
"Mivel agyhalott rasszista vagy"
Nem, az te vagy, aki magyarozik.
Az ukránok lejáratását nem is kommentelem, tök egyértelmű honnan fúj a szél.
"Az pedig totál változó hogy melyik ország mil"
Igen?
Nem is tudtam, hogy valahol tudták őket integrálni:D
99:
"amelybe a "Halál a magyarokra" felirat volt belevésve"
Nem a sajóbábonyi esetnél volt az? Ott is valami hasonló volt belevésve a fegyverbe.
100:
"Linket kérek a 3 hónapos nyelvtanfolyamról, aminek olyan nagy sikere volt. Beszéltem tegnap óta németekkel, senki nem tud semmiről."
Leírtam, fogod a hátsód felemeled és kimész a Bajorokhoz. Akkor talán hihető lesz, hogy beszéltél is németekkel, stb. Magyar szövegértés nem megy neked néha, de azt akarod bemesélni németekkel beszéltél. Ne is tagad, hogy te neked megy az értő olvasás, mert pont arról pofáztam, hogy a rinya ment mind itt az oldalon, mind a FBon. :D Elején vicces volt, hogy ennyire 0 IQs vagy, hogy egyből sértődötten "LINKET, ADJ LINKET!" ment, de már inkább fárasztó.
"Igen, a darkweben nézz szet."
Na, ennyit értesz hozzá, de adod a nagyokost. :D Nem, nem Dark Weben keresztül ment a vásárlás, stb, ne legyél már ennyire ostoba könyörgöm, hogy majd Dark Weben fognak vásárolni.
"Az nem vita, hogy össze-vissza hazudsz, aztán nem kapjuk meg a linkeket."
Leírtam, fogod és felemeled a hátsódat, hogy hihető legyen legalább egy állításod. :D Tojok rád, hogy mit hiszel, leírtam, bármit linkelnék úgyse hinnéd, mert az nem a te politikai hírportálod, stb. hozta le.
"Te terelsz."
Jaja, mondja ezt olyan, aki az elején tagadta, hogy az ISIS azért tért át a kamionnal tömegbe hajtós, stb terrorcselekményekre, mert az olcsóbb, aztán már úgy próbálta beállítani, mintha végig utalt volna rá. :D Mert ahogy írtam onnantól fogva jutottunk el addig, hogy próbálod beállítani, mintha rohadt olcsón szervezték volna meg a párizsi merényletet, stb. :D
"Nézz már először tükörbe.
Folyamatosan hülyét csinálsz magadból a nyelvtanfolyamaiddal meg hogy képtelen vagy szembenézni a valósággal, mely szerint a cigányok nagyon nagy része semmirekellő és nem csak itthon, hanem mindenhol.
Ráadásul emiatt mindenkit hibáztatsz."
Hülyét legfeljebb te csinálsz, mert nem bírsz szöveget értelmezni. :D Olvasd már el miket írtam ökör állat. :D Nem megy az értőolvasás (amit bizonyítottál már többször is csak szólj és segítünk rajzok segítségével értelmezni), de okoskodsz. :D Arról pofázok, hogy baromira nem úgy van, mint amiről te pofázol, miszerint, ha valaki cigónak, migrinek, stbnek születik az egyből bűnöző, csak az alacsony értelmi szinted ezt nem bírja feldolgozni. :D Ugyanúgy beszéltem cigó bűnözésről, csak ez nem volt hajlandó eljutni a tudatodig, mert nem vagyok azt mondani, hogy minden cigó és migri bűnöző, csak az aljarétegük, ahogy magyarok aljarétege is simán ilyen életmódot folytat.
"Az biztos hogy Magyarország sosem akarta integrálni őket."
Mi erre a bizonyíték?
Egy rakás segélyt kapnak.
Arról beszélek hogy ha te nem "tudsz integrálni néhány százezer cigányt akkor mit kezdtél volna több millió szerbbel, románnal, szlovákkal"
Leírtam.
A szlovák, szerb képes integrálódni.
A cigány nem és nem is láttunk még rá példát sehol.
"Mi erre a bizonyíték?
Egy rakás segélyt kapnak."
Szerinted segéllyel kell integrálni te nagyon hülye?
"Leírtam, fogod a hátsód felemeled és kimész a Bajorokhoz."
Én meg leírtam, hogy ez nem bizonyíték, hogy kérdezd meg a bajorokat a 3 hónapos tanfolyamról.
Te tényleg ennyire hülye vagy?
Szerinted minden bajor tud a te nyelvtanfolyamaidról?
Miert nem ismered be, hogy hazudtál?
Egyébként meg beszéltem németekkel, nem tudnak róla.
Persze, neked ez hazugság, hiszen mi más lenne, ami nem fér bele a világodba.
"Leírtam.
A szlovák, szerb képes integrálódni.
A cigány nem és nem is láttunk még rá példát sehol."
Látom még mindig nem fogtad fel. Magyarország nem tudja kezelni a kisebbségeket. A többi kisebbséggel csak azért gondolod hogy nincs gond mert nagyon kevesen vannak, de tavaly már cikkeztek balhézó ukránokról mert ugye kicsit megnőtt a számuk.
"Szerinted segéllyel kell integrálni te nagyon hülye?"
Hát mivel?
Oktatást megkapták, minden a seggük alá van rakva, mit szeretnél még?
"Az senkit nem érdekel, hogyan indult el.
Magyarokra támadt, csak mert magyarok."
Te tényleg annyira ostoba vagy hogy nem tudsz különbsége tenni egy kocsmai verekedés és egy szervezett szélsőjobbos csoport előre kitervelt, faji alapon elkövetett sorozatgyilkosságai között?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!