Miert mennek ki sokan Nemetorszagba lakni mikor Merkel beakarja engedni a migransokat?
Hogy mivan? Milyen "migránsokat" akar beengedni?
Ha nem tenné akkor most nem lenne aki az alja munkát elvégezné! A magyarok többsége is ezért megy... egyszerű robotmunkával az itteni fizetésének a többszörösét megkeresheti. Szóval ha Merkel nem engedné a "migránsokat" akkor a magyarok sem mehetnének.
Én is gondolkozom rajta, hog yazok a fiatalok, gimisek akik már tervezik hogy egyetem után németbe telepednek le, mert még valamivel magasabb az életszínvonal (megélhetés jóval magasabb, mint itt) azok nem gondolnak a jövőre?
7-9-év mulva ezzel a tendenciával már nem is Németországnak fogják nevezni az országot.
Unalmasak már ezek a bérkommentek.
Egész nap migráns...
Húzzatok már egy lakatlan szigetre,ott nincs egy migráns sem!
# 7/8 " Ha időről-időre csökkenni látszik a migráns beözönlés, ez csak a látszat. Az új tervek készen állnak. Lehet hogy nem "illegális" formában, hanem "legálisan", de jönni fognak, Ázsiából, Afrikából, erre mindenki mérget vehet.
"
Pont azon gondolkodtam, hogy milyen hangosan fogják mondani hogy az EU megállította az illegális migrációt. Egyetlen ember sem jön be többet illegálisan. Mert az ENSZ-el alanyi jogon legalizálják a migrációt.
Ez pont olyan, mint amikor Brüsszel elmagyarázza, hogy a plakátokban foglaltakkal ellentétben ők a határ megvédését szorgalmazzák.:XD
Mert Németországban jóval többet lehet keresni, mint itthon, illetve az árak is hasonlóak. Az élelmiszerek és a műszaki cikkek olcsóbbak is.
A migráns kérdést csak a magyar média fújja fel, semmivel sem rosszabb a kozbiztonsag, mint itthon.
Tapasztalatból mondom, hogy a német egészségügy egészen más színvonalon van, illetve a hangulat is jobb úgy általánosan. Nem riogatnak éjjel nappal egy 80 éves vénemberrel és nem hívnak hazaàrulònak minden egyes alkalommal, ha más a véleményed, mint egy adott pártnak.
Én a rokonomèknàl jártam először Németországban. Nem véletlenül él ott annyi magyar, hidd el. Olyan eletszinvonal van még magyar munkàskènt is, amit itthon az életben nem tudsz elèrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!