A Németországban élő nem európai migránsok (akik főleg 5 éve áramlottak be) mennyire vették át a német nyelvet és az európai gondolkodást?
"Ez azt jelenti nagy tapasztalata van ebben."
Vagy esetleg úgy tesznek.
A kölni Szilveszter éjszaka is nagyon úgy telt, mint amit tudnak kezelni:D
Már megint full hülyét csináltál magadból:D
Viszont kérdésnek még mindig itt van az, hogy a cigány sehol nincs se integrálva, se semmi.
Miért????:))))))
"Mit nem bírtok azon megérteni, hogy nem csak itthon van ez, hanem egész világon megvan az, hogy a cigányok nagyrésze semmirekellő?
Ennyire nem tudtok szembenézni ezzel?"
Te meg mit nem bírsz azon megérteni, hogy a hazai cigók viselkedése a rendszerváltás után lett ilyen? Szocializmus idején is voltak velük problémák, de nem ilyenek és az átlag ember is rászólhatott.
Legjobban meg idehaza nálunk vannak elkanászodva.
"Nem más kategória.
Szándékosan provokálták őket, mert magyarok, majd összeszúrkálták őket."
Még most se értem miként akarod ugyanolyannak beállítani a két esetet. Legalább tényleg hasonlókat hasonlítanál össze, mint a sajóbábonyi eset vagy valami.
De a Deák téri és a Roma Gyilkosságok két külön kategória. Deák téri összeszólalkozásból történt. Nem, nem előre mentek direkt, rendeztek kamu összeszólalkozást, mint ahogy be akarod állítani. Cigóknál minden összeszólalkozáskor kerül a cég, egymást is késelik, így nem azért késelték meg az áldozatokat, mert magyarok voltak, hanem, mert összeszólalkoztak.
Roma Gyilkosságoknál meg a forgatókönyv szerint eltervelték előre, hogy romákra akarnak támadni.
Ezért írtam előbb, hogy legalább a sajóbábonyi esettel hasonlítottad volna össze, mert az kb. tényleg egy kategória, mert ott meg a cigók direkt eltervelték, hogy Jobbikos magyarokra támadnak.
"Te meg mit nem bírsz azon megérteni, hogy a hazai cigók viselkedése a rendszerváltás után lett ilyen?"
Ez nem igaz, de én nem is erről beszélek.
Ezt a rendszerváltás dolgot csak te erőlteted, közben meg már rég arról van szó, hogy mindenhol csak a baj van velük.
Fújod itt a hülyeséged, írd még le vagy ötször, hogy rendszerváltás.
Mi köze van az olaszországi cigánynak a magyar rendszerváltáshoz?
"Nem, nem előre mentek direkt, rendeztek kamu összeszólalkozást, mint ahogy be akarod állítani."
De.
Nekem is volt már ezer olyan, hogy azt se tudtam ki az, aztán már azzal kezdték, hogy én mit dumáltam a múltkor?:D
Tipikus cigány húzás, tetszik vagy sem.
Fogadd el, hogy a fajtád egy szar, semmirekellő moslék népség.
Büdösök, munkakerülők, bűnözők.
124:
Aztán te vagy besértődve, ha azt mondom nincs értelme veled vitázni. :D Leírom mi a probléma a hazai cigókkal, aztán te jössz azzal, hogy téged nem érdekel mi a probléma a hazai cigókkal, stb, mert olaszban, stb. :D Komolyan kiégetsz. Kajak nem tudom mit írjak még neked egyáltalán, amit hajlandó vagy elfogadni egyáltalán. :D
Azt meg se kérdezem, hogy miként tudod megint, hogy mindenhol, minden cigóval csak a probléma van. Mert te megint ott tartasz, hogy úgy próbálod beállítani, mintha minden cigány az alja réteghez tartozna. Addig amíg ezt meg nem érted nem fogod megérteni a probléma valódi forrását.
Azt is leírtam miért van az alja réteggel a probléma, de arra is tojsz magasról, mert te csak a saját válaszodat akarod elfogadni.
"De."
Ott voltál? Nosza, akkor máris menj szemtanúnak. Nem voltál ott akkor miként tudod, hogy előre kitervelt volt az egész kamu összeszólalkozással, stb.
"Nekem is volt már ezer olyan, hogy azt se tudtam ki az, aztán már azzal kezdték, hogy én mit dumáltam a múltkor?:D"
Ja, mert neked volt ilyen tapasztalatod, egyből tudod, hogy a Deák téri eset is ebből alakult ki.
"Fogadd el, hogy a fajtád egy szar, semmirekellő moslék népség.
Büdösök, munkakerülők, bűnözők."
Akkor a fehér magyarok büdösök, munkakerülők, bűnözők? Mert leírom megint, hogy én fehér magyar vagyok.
"A kölni Szilveszter éjszaka is nagyon úgy telt, mint amit tudnak kezelni:D
Már megint full hülyét csináltál magadból:D"
Te vagy full hülye ha ebből az egy eseményből vonsz le következtetést 75 évre vonatkozóan.
"eírom mi a probléma a hazai cigókkal, aztán te jössz"
Senkit nem érdekelnek a hazai cigók.
Te is csak azért vagy velük, mert hát szar lenne beismerni, hogy hű bammeg, külföldön is tró gerek:D
Totál átlátszó vagy, mint a nyelvtanfolyam meg a többi.
Szerinted ezeket megeszi valaki?
"Senkit nem érdekelnek a hazai cigók."
Akkor meg mit sír a száj? :D Te tényleg röhej vagy ember. :D Akkor mit sírsz például a Deák téri késelés miatt, stb, ha téged a hazai cigók nem érdekelnek? :D
"Te is csak azért vagy velük, mert hát szar lenne beismerni, hogy hű bammeg, külföldön is tró gerek:D"
Tudnál olvasni, akkor láttad volna, hogy ugyanúgy szidtam a hazai cigók aljarétegét, de ez ne zavarjon téged. :D Már tényleg nem tudok rád mit mondani csak azt, hogy ostoba vagy, akár behisztizel, akár nem. Rég találkoztam olyannal, akivel ennyire nem lehet beszélni.
"Nem, nincs tele fizetett trollokkal. Ahogy írtam Pozitív Visszacsatolás volt, aki lebukott, hogy kormányhoz közeli, mert vele nem egyszer fordult elő, hogy félórával hamarabb tudott olyan dolgokról, amikről a kormány még nem is beszélt.
Hithű párthívőkkel van tele az oldal, nem fizetett trollokkal. A kettő között nagy különbség van."
Az, hogy más még nem bukott le, nem jelenti azt, hogy nincs is. Hiába bizonygatod az ellenkezőjét, egyre egyértelműbb, hogy te is közéjük tartozol.
"Pedig voltak sajnos mikor szándékosan másként írtak meg dolgokat, mint ahogy megtörtént."
Írnám, hogy mutass egy példát, de már sok elvtársadnak feladtam ezt a kihívást, és egy sem tudta teljesíteni, így nem reménykedek.
"Már felvállalták magukat."
És erre még képes vagy belökni egy 444-es linket :DDDDD
"Ahogy írtam itt valószínűleg többről lett volna szó, ajvékoláshoz elég lett volna egy támadás is kész. Valami nagyobb akciót akartak volna kirobbantani belőle."
Nagyobb ajvékhoz nagyobb akció kell, több támadással.
"Ne akarjuk már itt is tolni Toroczkai baromságait, ő találta ki ezt az egész hülyeséget idehaza, körbe is röhögték őt akkoriban."
Szintén a kuruc.info-t ajánlom, több cikk is megjelent már rajta ebben a témában.
"Fajtádat, nem fajodat. Saját fajáról akkor beszélnénk, ha magát az emberiséget gyűlölné."
A fajnak két jelentése van. Szerinted honnan ered a rassz szó? (Bár nem nézem ki belőled, hogy tudnál angolul.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!