Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » George Floyd egy 6 éves...

George Floyd egy 6 éves kislány édesapja volt de ti mégis a rendőröket véditek? Mit tettek ezek a rendőrök? Egy 6 éves kislány félárva lett soha nem látja már a édesapját

Figyelt kérdés

Ti magyarok miért vagytok ilyen gonoszak?

Egy kis együttérzés sincs bennetek?

A erőszakos rendőröket véditek és azt mondjátok hogy George megérdemelte hogy kivégezte a rendőr ,még ha meg is érdemelte volna akkor is a rendőrnek nem az a feladata hogy a bűnözőt megbüntesse az a bíróság dolga , a rendőrnek az a feladata hogy elkapja a bűnözőt ,de ez a rendőr előre kitervelten ölt meg egy családapát és ti nem sajnáljátok?

Milyen emberek vagytok ti?

Ti nevezitek magatokat kereszténynek?

Mit érezhet ez a 6 éves kislány hogy meghalt a édesapja akire mindig felnézett és mostmár soha nem tud fordulni hozzá?

2020. jún. 7. 14:40
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
37%

"Igen, így torkollna káoszba a világ. Ha ő megteheti én is."

Már eleve káosz van, mert az az uralkodó elv, hogy amit egy bűnöző megtehet veled, az ellen semmit ne tegyél. Ha még is teszel, akkor rögtön azt vizsgálják, hogy mit tettél az elkövetővel. Na ez az ami gusztustalanul primitív: ne védd magad vadállatokkal szemben.

2020. jún. 12. 15:48
 42/62 anonim ***** válasza:
33%

41.

"Egy erőszakos bűnöző esetében miért nem feszegetitek az arányosság fogalmát? Hmm?"

Azért mert a bűnözőt elítélik, a bűnöző megkapja a büntetését. Nem a rendőr dolga, hogy ezt végrehajtsa, hanem a bíróságé.

2020. jún. 12. 16:13
 43/62 anonim ***** válasza:
59%

"Már eleve káosz van, mert az az uralkodó elv, hogy amit egy bűnöző megtehet veled, az ellen semmit ne tegyél."

Ez sehol sem uralkodó elv. Megvédheted magad, arányosan, mert te ugye nem vagy bűnöző. De látszik, hogy neked az arányosságról semmi fogalmad nincs.

De a te logikád alapján, akkor a felfegyverzett rendőrök igazából csak meg akarták védeni magukat a földön fekvő, lebilincselt ember ellen? Ez így sem állja meg a helyét.

Még mindig ott tartunk, hogy te hamis pénzzel való fizetésért akarnál halálra ítélni valakit, ráadásul úgy, hogy helyben megöleted a rendőrrel. Úgy hangzol, mint egy tinédzser, aki most került ki a világba és semmi fogalma sincs még arról.

2020. jún. 12. 16:19
 44/62 anonim ***** válasza:
96%

Maradjunk annyiban emberek, hogy itt minden pofon jó helyre megy.

- A rendőrök megöltek valakit, kapják meg a büntetésüket.

- A valaki akit megöltek, az pedig egy gátlástalan bűnöző volt.

- A társadalom pedig látja, hogy az agressziv csűrhe mit csinál és emiatt nem fognak a demokratákra szavazni.

2020. jún. 12. 18:48
 45/62 anonim ***** válasza:
22%

"Ez sehol sem uralkodó elv. Megvédheted magad, arányosan, mert te ugye nem vagy bűnöző. De látszik, hogy neked az arányosságról semmi fogalmad nincs."

Már elnézést kérek, de honnan tudom, hogy aki ököllel esik nekem, annál nincs mondjuk szúrófegyver? Megint az van, hogy várjam ki, hogy mit tesz az elkövető. Ez tiszta elmebaj. Ha esetleg leszúr, akkor így jártam, igaz? A kedves bűnöző pedig arányosan viselkedett velem?

Vannak hülye rendőrök ezt sokan hangoztatják, de még mindig ott tartunk, hogy egy bűnöző milyen arányosságokat tart tiszteletben?

2020. jún. 12. 19:08
 46/62 anonim ***** válasza:
20%

"Azért mert a bűnözőt elítélik, a bűnöző megkapja a büntetését. Nem a rendőr dolga, hogy ezt végrehajtsa, hanem a bíróságé."

Ez úgy hülyeség, ahogy van. Ameddig nem kapják el, addig ő nem tart be semmit. De ha velem szembekerül, akkor nekem kell mérlegelni, nekem kell megvizsgálni, hogy hogyan támad rám, nekem kell felmérni, hogy az öklén kívül használ-e mást. Ez agybaj.

2020. jún. 12. 19:15
 47/62 anonim ***** válasza:
87%

ma 18:48

Ezek valós összeszedett pontok.

Annyit fűznék hozzá, hogy ezzel sikeresen tettek a kirekesztés, rasszizmus ellen most.

Ja, nem, hanem inkább rosszabb lesz, mert erről a világban csak a csürhe fosztogatása, tombolása fog megmaradni, ami félelmet kelt.

2020. jún. 12. 21:45
 48/62 anonim ***** válasza:
37%
45. Egy megbilincselt földön fekvő ember nem fog leszúrni.
2020. jún. 13. 00:30
 49/62 anonim ***** válasza:
48%

Viszont ameddig rendőr sincs a közelben, ezt bármikor megteheti ha kedve sztottyan. Milyen arányos ez felőle, igaz?

2020. jún. 13. 12:30
 50/62 anonim ***** válasza:
79%
49. A bűnöző azért bűnöző, mert nem arányosan jár el, a rendőr nem bűnöző és te sem vagy az.
2020. jún. 13. 13:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!