Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » George Floyd egy 6 éves...

George Floyd egy 6 éves kislány édesapja volt de ti mégis a rendőröket véditek? Mit tettek ezek a rendőrök? Egy 6 éves kislány félárva lett soha nem látja már a édesapját

Figyelt kérdés

Ti magyarok miért vagytok ilyen gonoszak?

Egy kis együttérzés sincs bennetek?

A erőszakos rendőröket véditek és azt mondjátok hogy George megérdemelte hogy kivégezte a rendőr ,még ha meg is érdemelte volna akkor is a rendőrnek nem az a feladata hogy a bűnözőt megbüntesse az a bíróság dolga , a rendőrnek az a feladata hogy elkapja a bűnözőt ,de ez a rendőr előre kitervelten ölt meg egy családapát és ti nem sajnáljátok?

Milyen emberek vagytok ti?

Ti nevezitek magatokat kereszténynek?

Mit érezhet ez a 6 éves kislány hogy meghalt a édesapja akire mindig felnézett és mostmár soha nem tud fordulni hozzá?

2020. jún. 7. 14:40
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 Sunshinedoll ***** válasza:
81%

Egy emberélet nem azért fontos, mert van egy hatéves kislánya, hanem azért, mert egy emberéletről van szó.

Ha nem lenne gyereke, felesége, apja, nagynénje, akkor is fontos lenne.

2020. jún. 7. 16:58
 12/62 anonim ***** válasza:
96%

Hát nem tudom, te milyen médiákat követsz, én másról sem hallottam, csak arról, hogy ilyen verekedés, olyan balhé, lángoló autók, stb.

2020. jún. 7. 17:06
 13/62 anonim ***** válasza:
94%

ma 16:58

És a fosztogatásokkal, vandálkodással sokat tettek most a rasszizmus visszaszorításáért.

Ja, nem!

2020. jún. 7. 18:54
 14/62 A kérdező kommentje:

13# értsd már meg te h...lye a fosztogatók azok bűnözők azok nem a rasszizmus ellen vannak hanem a zűrzavart a káoszt használják ki és lopják a drága hatalmas tévéket laptopokat Ékszereket drága cipőket ruhákat.

Ők nem a rasszizmus ellen vannak ,a fosztogatók a olyan helyzeteket használják ki mint a háborút forradalom polgárháború és a erőszakos tüntetéseket zűrzavart de ők nem a rasszizmus miatt csinálják ezt.

Szerinted azzal megoldják a rasszizmus problémákat ha kifosztják a üzleteket?

Ők is tudják hogy nem de nem is ez a céljuk ,hanem a anyagi haszon szerzés kihasználni a zűrzavart ezek bűnözők.

2020. jún. 7. 19:12
 15/62 anonim ***** válasza:
72%
Mégis ki kényszerítette ezt a szegény családapát, hogy bűnözői pályára lépjen? Milyen példát mutatott így annak a drága édes kislányának? Miért nem gondolt arra, hogyha betartja a törvényeket, akkor nem lesz problémája a rendőrséggel?
2020. jún. 7. 19:36
 16/62 A kérdező kommentje:
15# de ártatlan volt régen voltak neki bűnügyei de a banjegy hamisításra nincs bizonyíték.
2020. jún. 7. 19:43
 17/62 anonim ***** válasza:
75%
Lényegtelen, a rendőr dolga nem az, hogy megölje a gyanusítottar letartóztatás közben.
2020. jún. 7. 21:19
 18/62 anonim ***** válasza:
96%
Anyaként mondom, hogy a 6 éves gyerekem közelébe nem engedném az apját, ha drogozna. Ne avasd már szentté. Rendőri túlkapás történt, de messze áll attól, hogy rasszista, mert a járőr kollégái között, akiket most úgyanúgy gyanúsítanak volt ázsiai és latin származású, a szándékos emberöléssel sem értek egyet, kötve hoszem, hogy börtönbe akart volna kerülni a rendőr. Igen idióta volt, durva túlkapás, de vicc ami kint folyik. Sztárok kifizetik a letartóztatott gyújtógatók szabadlábrahelyezéaért a pénzt, de a bolt tulajdonosok, autótulajdonosok kárára fütyül mindenki, akik ártatlanokégis szívnak.
2020. jún. 7. 21:47
 19/62 A kérdező kommentje:

18# attól mert latin meg ázsiai attól nem lehet rasszista?

Képzeld őszintén beszélek én is Cigány vagyok és gyűlölöm a romákat ha politikus lennék én lennék az első aki vagonokban szállítaná el őket koncentrációs kényszermunka táborokban.

Bevallom igen rasszista vagyok a romákat utálom pedig én is roma vagyok de a szívem magyar.

Viszont más etnikumot négert ázsiait nem utálok csak a cigányt.

Azt hiszitek hogy csak a fehér ember lehet rasszista?

Hol éltek ti komolyan?

2020. jún. 7. 22:21
 20/62 anonim ***** válasza:
77%

" Azt hiszitek hogy csak a fehér ember lehet rasszista?

Hol éltek ti komolyan?"

Miért nem az antifa haverjaidat kérdezgeted erről? :D

2020. jún. 8. 09:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!