Argentínában, Uruguayban vagy Chilében magasabb az életszínvonal mint Magyarországon?
GDP/fő alapján Uruguay előttünk van. Chile sem sokban marad el. De ezek szimplán nyers adatok.
Mi a valóság? Budapest vagy Buenos Aires a jobb? Győr vagy Rosario? Szeged vagy Córdoba? Montevideo vagy Debrecen? Stb
A 4 ország közül melyik a leginkább élhetőbb?
32-es éltem Uruguayban azért mertem ezt írni,más országokról nem mernék ilyet írni ahol nem éltem.
Lehet demokratikus viszont ott is rengeteg a korrupciós botrány, a megélhetés pedig sokkal nehezebb,árak kb 2x annyi mint,albérlet a sokszorosa a magyarnak
Hidd el a legtöbb magyar max 1-2 hónapig bírná ott,ez nekem kicsit olyan mint az orosz vidék ahová sok magyar menne viszont az a rendszer pár ezer km távolságból néz csak ki jól
Brunei olajállam ahogy pl Egyenlítői-Guinea is viszont az átlagember abból nem sokat lát de ha nem hiszed olvass utána,nem kamuzok :)
Mirador blog nem feltétlenül a legjobb forrás mivel egy percet nem dolgoztak ott :D
Itteni magyarokat vezetnek ott körbe jó pénzért szóval nem sok köze van az ő életszínvonaluknak az ottan átlaghoz
Uruguay sokkal gyengébb mint Magyarország,aki azt írja lakna ott az még nem járt ott soha
Chile hasonló a V4 országokhoz
Üdv Chileból :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!