Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Argentínában, Uruguayban vagy...

Argentínában, Uruguayban vagy Chilében magasabb az életszínvonal mint Magyarországon?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

GDP/fő alapján Uruguay előttünk van. Chile sem sokban marad el. De ezek szimplán nyers adatok.

Mi a valóság? Budapest vagy Buenos Aires a jobb? Győr vagy Rosario? Szeged vagy Córdoba? Montevideo vagy Debrecen? Stb

A 4 ország közül melyik a leginkább élhetőbb?

2020. ápr. 30. 23:19
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
01:00: Brunei egy olajmonarchia, szóval magasnak kéne lennie az életszínvonalnak. Az más kérdés, hogy a vezetés a bevételeknek mekkora részét sibolja el.
2020. jún. 11. 10:46
 32/36 anonim ***** válasza:
94%
01:00: még annyit: én a magam részéről kétszer szívesebben élnék Uruguay-ban, mint Magyarországon, még ha kissé le is van pukkanva. Jobb az éghajlat, és benne van a világ 10 legdemokratikusabb országában - tehát nem fárasztja az embert a kormányzat rendszeresen mindenféle megosztó, gyűlöletkeltő propagandával.
2020. jún. 11. 10:47
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

32-es éltem Uruguayban azért mertem ezt írni,más országokról nem mernék ilyet írni ahol nem éltem.

Lehet demokratikus viszont ott is rengeteg a korrupciós botrány, a megélhetés pedig sokkal nehezebb,árak kb 2x annyi mint,albérlet a sokszorosa a magyarnak

Hidd el a legtöbb magyar max 1-2 hónapig bírná ott,ez nekem kicsit olyan mint az orosz vidék ahová sok magyar menne viszont az a rendszer pár ezer km távolságból néz csak ki jól

Brunei olajállam ahogy pl Egyenlítői-Guinea is viszont az átlagember abból nem sokat lát de ha nem hiszed olvass utána,nem kamuzok :)

2020. jún. 11. 15:46
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

Mirador blog nem feltétlenül a legjobb forrás mivel egy percet nem dolgoztak ott :D

Itteni magyarokat vezetnek ott körbe jó pénzért szóval nem sok köze van az ő életszínvonaluknak az ottan átlaghoz

2020. jún. 11. 15:48
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
15:46: Bruneivel kapcsolatban teljesen egyetértek, én is erre céloztam. :)
2020. jún. 11. 18:27
 36/36 anonim ***** válasza:
95%

Uruguay sokkal gyengébb mint Magyarország,aki azt írja lakna ott az még nem járt ott soha

Chile hasonló a V4 országokhoz

Üdv Chileból :D

2020. jún. 12. 00:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!