Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Argentínában, Uruguayban vagy...

Argentínában, Uruguayban vagy Chilében magasabb az életszínvonal mint Magyarországon?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

GDP/fő alapján Uruguay előttünk van. Chile sem sokban marad el. De ezek szimplán nyers adatok.

Mi a valóság? Budapest vagy Buenos Aires a jobb? Győr vagy Rosario? Szeged vagy Córdoba? Montevideo vagy Debrecen? Stb

A 4 ország közül melyik a leginkább élhetőbb?

2020. ápr. 30. 23:19
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
72%
Wuhan a Kínai Népköztársaságban van én viszont a Kínai Köztársaságot említettem.
2020. máj. 7. 13:07
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
11:38: szóval Tajvant. Szerintem az elterjedt nevét használd, a Kínai Köztársaság hallatán mindenki a nagy testvérre gondol.
2020. máj. 7. 15:09
 23/36 anonim ***** válasza:
0%
Nem mindenki, én pl. nem, ugyanis Tajvan egy sziget neve, nem pedig a Kínai Köztársaságé.
2020. máj. 8. 10:52
 24/36 anonim ***** válasza:
97%
Nem tudom miért kell ilyen apróságokon ilyen szinten szőrözni, biztos felsőbbrendűnek és okosabbnak hiszed tőle magad. Csak szólok, hogy ugyanakkor irritáló is tudsz lenni ezzel a viselkedéssel a környezeted számára.
2020. máj. 8. 10:59
 25/36 anonim ***** válasza:
77%
Hát egyáltalán nem magasabb az életszínvonal. Alacsonyabb. A kisebb falvakban úgy élnek, mint nálunk a cigányok. Összességében egy elég vidám népség, és kb. ennyi. Azért tűnik talán így.
2020. máj. 9. 16:19
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
A 3 ország közül Chile a legfejlettebb és legbiztonságosabb (ha eltekintünk a földrengésektől). Argentína jó lenne, ha nem lenne folyamatosan nyomott a gazdasága, Uruguay pedig Chile és Argentína között van kb.
2020. máj. 12. 00:45
 27/36 anonim ***** válasza:
95%
A 3 ország közül Chile a legfejlettebb és legbiztonságosabb (ha eltekintünk a földrengésektől). Argentína jó lenne, ha nem lenne folyamatosan nyomott a gazdasága, Uruguay pedig Chile és Argentína között van kb. Chile olyan Magyarországi színvonalon van, de nem lepődnék meg ha ez pár éven belül Chile javára változna... Európai Unión kívül azért van sok hely ahol jó az életszínvonal, és a biztonság sem utolsó szempont: Kanada, USA, Új-Zéland, Ausztrália, Bahrein, Qatar, UAE, Szingapúr, Japán, Dél-Korea, Tajvan, Brunei, Omán, Chile, Uruguay, Izrael, illetve a kommunista barátaink bizonyos részein: Hong Kong, Makaó, esetleg a többi nagyváros. Ha valaki ezekre a helyekre utazik, nagy valószínűséggel nem kell aggódnia a biztonság miatt.
2020. máj. 12. 00:56
 28/36 anonim ***** válasza:
92%

Uruguayban és Argentínában is alacsonyabb az életszínvonal a magyarnál. Montevideo meglepően drága Budapesthez képest, ennek ellenére elég lepukkant, a városkép engem Szófiára emlékeztet leginkább.

Buenos Aires olcsóbb Budapestnél, a fizetések alacsonyabbak, az infrastruktúra viszont fejlettebb és általánosságban az utcakép is jóval rendezettebb. Ott viszont vannak még a szó klasszikus értelmében vett nyomornegyedek is, amiket Budapesten vagy akármelyik másik európai városban már rég felszámoltak. Budapesten max egy-egy lakótömb van, ahol durva mélyszegénységben élő emberek összezsúfolódnak, ott viszont tízezrek élnek ilyen telepeken a belváros közvetlen szomszédságában is.

2020. máj. 12. 12:26
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
#27 Tajvan alatt a Kínai Köztársaságra gondolt. Csak leírtam, ha valakinek nem lett volna egyértelmű.
2020. máj. 20. 10:22
 30/36 anonim ***** válasza:
94%

27-es a felsorolásoddal teljesen egyetértek 2 kivételével ezek pedig:

Uruguay sokkal lepukkantabb Magyarországnál,kicsit alacsonyabb fizetésekkel,az árak viszont sokkal drágábbak

Magyarországon simán 2x jobb élni mint Uruguayban

Brunei a másik ahol szegénység van,ott tényleg nem értem honnan vetted,hogy jól élnek.Ha nem hiszed el neten sok vidó van róla pl:

https://www.youtube.com/watch?v=mmk4VMQwjGY

2020. jún. 11. 01:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!