Miért van az, hogy már a "liberálisok " sem tudják elfogadni, ha valakinek más a véleménye?
"Azonban erre nem az a megoldás, ha átoperáltatják (megcsonkítják) magukat."
Ez nem nevezhetô csonkításnak, és de, ez a megoldás erre a problémára. A pszichéjükkel már próbáltak mit kezdeni, nem jött be.
A plasztikázást is megtiltanád az embereknek amúgy? Nagyon sokan nem elégedettek a testükkel, nekik lehet?
"Ugyanis az, hogy műtétileg átváltoztatják, nem hozza el számára a megváltást..."
Ezt ki mondta? Én soha nem hallottam még olyat egy transznemû embertôl, hogy ne lett volna "megváltás" maga a mûtét. Azért hangsúlyozom ki, hogy a mûtét, mert ilyenkor megesik sajnos, hogy a hozzátartozók elfordulnak tôlük, és általában ezt sajnálják, de nem magát a mûtétet. Ugyanide kapcsolódik a következô állításod is:
"Ugyanis a transzneműek körében igen magas az öngyilkossági ráta."
Tényleg ne haragudj, de meg sem fordult még a fejedben, hogy ez miért lehet? Miért hibáztathatja magát valaki, aki transznemû? Nyilván a társadalmi, környezeti hatások miatt, és nem maga a tény miatt, hogy ô transznemû. Ezeket a társadalmi hatásokat láthatod reprezentálva például itt is, ezek a kommentek között. Mert betegnek, ôrültnek vannak titulálva, és mert a puszta létezésük is zavarja az embereket. Nem tudom, mennyire vagy érintett abban (bármilyen szempontból), hogy milyen úgy létezni a társadalomban, milyen úgy felkelni minden nap, hogy az emberek utálnak, mert miért ne, és jó lenne amúgy, ha meg is szûnnél létezni.
" A tudományos tények pedig nem lehetnek konzervatívok."
Nem tudományos tényekrôl beszéltem, hanem a te véleményedrôl.
A bizonyos "tudományos tények" után pedig próbálj meg informálódni, és naprakészebb tényeket magadévá tudni. Mert nem, az már nagyon régóta nem tudományos tény, hogy (biológiailag is) 2 nem létezik, és kizárásos alapon lehetsz vagy ez, vagy az. Sok-sok éve még ezt hitték, de nem véletlenül kutatják. Ez nem is egy egyszerû kérdés egyébként, én a helyedben meg sem próbálnék holmi légbôl kapott végérvényes alapigazságokat tenni, mintha én sz#rtam volna a spanyolviaszt, már bocsánat.
"Hogy lehetne igazi nő az a személy, akinek sose lesz menzesze/gyereke?"
Tök sok nônek nincs, nem tudom ez mennyire újdonság. Ettôl még nôk. Mi lenne, ha befejeznéd végre ezt a "ki lehet nô és ki nem" játékot? Miért csak a nôkre vagy ráfókuszálva amúgy?
"Akinek élete végéig hormonokon kell élnie?"
Emberek millióinak kell élete végéig gyógyszereken élnie. Pl. a mentálisan beteg embereknek is. Ilyen az élet, ennél nincs jobb válasz erre. Nagyon idealisztikus gondolatra alapoztad ezt a gondolatodat egyébként, de az élet nem habostorta, néha tennünk kell valamit a boldogulásunk érdekében.
"Gonoszságnak számít elmondani, hogy sosem lehetsz Napóleon?"
Utoljára írom le: felesleges.
Az nyilván elmebeteg, aki kisgyereknek, Napóleonnak vagy nőnek képzeli magát. Még az is, aki túl kövérnek (anorexia). De ez volt az egyik következő lépés az aberrációk felé. Vannak pride-ok, összeházasodhatnak a "melegek", transzneműek adnak előadásokat kisgyerekeknek, már őket érzékenyítik, bemesélik nekik, hogy lehetnek más neműek, férfiak indulnak női világbajnokságokon, most előálltak azzal, hogy nagyon maradi a párkapcsolatoknál a monogámia... Az sem túl értelmes, aki szerint nincsenek különbségek a rasszok, etnikumok, kultúrák között, vagy ez a bevándorlás dolog, amit erőltetnek a libsik. De ráerőszakolták ezeket a társadalomra. Többek között az olyan hasznosak segítségével, mint a liberális kérdező.
Nyilván vannak liberális dolgok, melyekkel a kérdező is egyetért. Hogy a magyarok rasszisták, vagy nem gond, ha kisebbségbe kerülnek, vagy a melegfelvonulással, vagy hogy előítéletesek vagyunk különböző népcsoportokkal szemben.
Ez a nő hónapokon át zaklatott a munkahelyén transznemű kollégákat, a cége többször is figyelmeztette, és mire nem hagyta abba, úgy döntött a cég, hogy ebben az évben nem újítja meg a szerződésüket.
Erre a nő perelni akart, hogy a transzfóbiája "csak saját véleménye". Az igazság az, hogy ha a véleményed elnyomott csoportok kirekesztését és dehumanizálását foglalja magában, akkor annak kinyilvánítása nem érdemel védelmet.
A liberálisok elfogadják mások véleményét. A kirekesztő, gyűlölködő, transzfób, homofób, xenofób mindenfób az aki semmit sem tud elfogadni, amit nem ért meg vagy picit különbözik tőle, őket nem tudjuk és nem is fogjuk elfogadni.
Lehet megpukkadni pörögni körbe-körbe. De a hiba nem a mi készülékünkben van. Itt veletek van a baj. itt is a válaszolók két csoportra szedhetők könnyen ez alapján.
#26! Ameddig nem akarja meghódítani Oroszországot és senkit sem zavar, miért ne?
A te téveszméid sem zavarnának, ha nem sértenének másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!