A liberálisok miért kezdenek el mindenkit le. "Hlyezni" hogyha esetleg más a véleménye?
"Például Nógrádi György vagy hasonló emberek"
"Engem nem kérdezett soha a CIA és a KGB és ezt nagyon sérelmezem"
Nem vagyok liberális, de ezt az ürgét én sem tudom komolyan venni.
Én liberális vagyok, de kiérem magamnak, hogy egyes pártok liberálisnak nevezik magukat. Nálam az egészen mást jelent.
A másodikhoz: A pártok. Az én liberalizmusom tömören: nem szabad ártani. Azaz mindent megtehetek, ami nem sérti a te hasonló szabadságodat. Csak addig tart az én játszóterem, ameddig az nem hat negatívan a tiédre.
Ha a liberális pártok így gondolkodnának, akkor nekik lenne többségük a politikában, s nem ilyen kis semmik lennének, mint amennyire leküzdötték magukat.
Mert liberálnácik. pl. a 444 szerkesztők régen szabályosan üldözték Nógrádit mert csupán más véleménye volt, napi 5 cikket raktak ki róla, bohócnak is nevezték.
A calaisi magyar kamion sofőrt is üldözték, nyomoztak utána, miután kirúgták kisebb ünnepi cikkeket tettek ki.
Tudom ilyenek a módszereik. Meg miért lennének hamisak a címei. A 444 "riporterei" mert diplomályuk nincs gondolom meg konkrétan a boszorkányüldözés koncepciós lejárató kampányt folytatnak mindenki iránt aki bármi normálisat mer állítani tenni. Hogyha egy migráns kirabol egy benzinkutat vagy megerőszakolja a védelmezőlyét az nem lényeg.
Amúgy ki volt a kamionos akit szintén kereszttűzbe vettek mert épkézláb gondolkodása volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!