Az újvilágrend célja a népességcsökkentés?
Nagyobb fejlődés lesz pedig, mint a többség felfogná.
Itt vannak a nyakunkon a kvantum-számítógépek, amik leegyszerűsítve ugyanakkora térfogatú vassal 100 milliószor nagyobb számítási teljesítményt nyújtanak majd. Tanulási folyamatok meg már nagyon jól le vannak modellezve, kvantum-számítógépekkel felvértezett robotok eszméletlen brutálisan fognak tanulni, közben meg online adattárakból elérhetik a világ összes rendszerezett tudását.
Kvantum-számítógéphez képest 100 milliószor butább aggyal sem ügyetlenek már a mostani robotok sem mozgás terén:
https://www.youtube.com/watch?v=dKjCWfuvYxQ
Örökélet ügyben is első lépcső valószínűleg az lesz, hogy robotokba töltik vissza a meghalt szupergazdagok tudatát, valószínűleg teljesen emberi kinézetűre lesz a legnagyobb igény, ez lesz enegedélyezve, akár a szex, étel, ital, drog élvezetét is megoldják náluk, csak később biológia testbe.
"Természetesen külföldi csatornákon. "
Azt is szoktam nézni, szóval tudnál egy konkrétumot mondani, amelyiken gyakran megjelenik?
Na látod ezért kellene, mégjobban védeni a környezetet, magújuló energia forrásokból gazdálkodni, racionalizálni a városfejlődést, megőrizni a vidéket és a termőtalajt, esetleg űrálomásokat építeni és ott is ugyan ezt folytatni, vagy más bolygókat felfedezni és kolonizálni.
Táguló világegyetemben élünk.
#34 "Ha utána néznél,igen felmerült már hogy létrehoznak ilyesmit. Elméleti szinten. "
Én is szeretem a sci-fi filmeket és könyveket. AZ az elméleti szint ahol léteznek ilyenek.
De tudod szeretem a vámpíros történeteket is és még sem képzelem azt hogy 2030-ra itt lesz az apokalipszis és mindenkit vámpírrá fognak változtatni. Pedig ilyen film is van ám.
"Akkor miért propagálja a fidesz folyton,hogy szaporodjanak az emberek?"
Ha valamit erőltetni akarsz,az ellenőrzést váltod ki. Boldog karácsonyt mindenkinek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!