Az újvilágrend célja a népességcsökkentés?
Nem,pontosan azt szeretnék ha több ember születne,mert akkor több a rabszolga,több a fogyasztás.
Ha a munkáltató sok ember közül válogathat,az nekik csak jó.A munkaerőhiányban alkalmazottnak is van beleszólása,hogy mit akar.
Sokan rájöttek arra,hogy egy életük van,és nem azért születtek,hogy másokat kiszolgáljanak.
"Mindenhol azt adják be,a tv-ben,médiába hogy ne szüljenek az emberek gyerekeket mert az rosszat tesz a Földnek és a globális felmelegedésnek."
Melyik csatornánok, én szoktam tévézni és internetet is használok, mégis a gyakorikerdesek.hu-n találkozok leggyakrabban ezzel az állítással, pedig nem vetem meg az ellenzéki hírportálokat sem.
"Reméljük igen. Egymilliárd elég lenne.*
Az rengeteg. Egy milliónál többet nem szabad hagyni.
Most komolyan, minek sok ember a Földre?
10-20 év múlva a robotok meglévő tudás alkalmazásában jobbak lesznek, mint az emberek. Nem csak segédmunkában (pl. szalagmunka, konyhai segédmunka, takarítás, betegápolás, útépítés...) hanem már most kezdenek jobbak lenni a mesterséges intelligenciák is, pl. befektetésben, betegség diagnosztizálásban, hamarosan robotok fognak műteni is, jogi ügyeket elemezni, minden területen kiváltják recepciósokat, diszpécsereket, vagy pl. ha hibát jelentesz be telekommunikációs szolgáltatásnál, azt teljesen robotok kezelik le.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!