Hogyan érhetnénk el, hogy megszűnjön az Európai Unió?
*38
Szerintem magadon kívül mindent utálsz :D
'Fiatal felnőttnek számítok.'
Az első felével még egyetértek, a másik már kérdéses.
*44
Nem kell nekem szeretni a vezetést-nem kötelez rá semmi-, de utálkozni sem, mert mire jó az..
Magyarországnak jelenleg nem érdeke, hogy megszűnjön az unió - eleve a belépésnél a stratégiai gazdasági ágazatainkat, cégeinket árusítottuk ki a gazdagabb országoknak, hogy piacot vásároljanak maguknak. Ez volt az "ára" a belépésnek.
A rendszerváltás után egy elég válságos gazdasági helyzetből kellett visszahozni az országot, amit csak nehezítettek a baloldali kormányok felelőtlen hitelfelvétele. Jelenleg még nem áll meg a saját lábán az ország gazdasága, de jó úton halad, hogy sikerüljön.
Amíg az ország nem alkalmas egy stabil kilépésre, addig sajnos az unióban maradunk.
Egyébként én sem hiszek az unióban hosszú távon - elég megfigyelnünk a briteket, mert ők a történelmük során (lehettek bármilyen igazságtalanok) mindig tudták mi a nemzeti érdekük és az alapján cselekedtek. Most is ez történik és nem véletlen, hogy ők léptek ki elsőként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!