Alattunk nyílt egy pékség, helyben sütik az árúkat. Napi 8 órában büdös édes szag terjeng. Mit lehet csinálni jogilag, vagy technikailag, hogy ez megszünjön?
Elsőn lakom, otthon dolgozok. Ha szakelszívót épít és felvezeti a tetőre akkor meg a legfelső emeletn lévő lakások szívják meg (szó szerint).
Lehet, hogy 5 percre finom egy édes+adalékanyag illat, de napi 8órán keresztül szagolgatni?
Utána kéne nézni, hogy mitől terjeng a szag. Mert szerintem ez nem normális. Lehet, hogy rosszul van bekötve a szagelszívója vagy akármije.
A lakóhelyed jegyzőjénél tegyél panaszt és ott biztosan elmondják, hogy milyen lehetőségek vannak, ha vannak.
Hát elég kemény! Az hogy nem tudok szellőztetni elég értékcsökkentő a lakás árára nézve.
Nincs valami jogi megoldás?
Birtokvédelem?
A társasház hozzájárult a bolthoz, de nem a szagokhoz.
Én nem voltam közgyűlésen. Csak az elköltözés maradhat?
Hogy adom el tiszta szívvel a lakást, ha állandóan büdös van?
Lehet panaszt tenni, a felénk levő kürtőskalácsost is kötelezték hogy csináljon valamit a vaníliaillattal, amit már 20 méterre is lehetett érezni az utcán.
Most már csak az ajtó közelében lehet, mondjuk a fenti lakásokba nem tudom, mennyire jut így fel.
Ez a probléma, hogy nem mész el közgyülésre, és utánna sirdogálsz.
A közgyülés pont erre van, hogy ilyeneket megszavazzanak.
Viszont a sogorom alatt is közvetlen pékség van de soha semmit nem érezni nála. Szerintem valami ott nem stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!