Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Alattunk nyílt egy pékség,...

Alattunk nyílt egy pékség, helyben sütik az árúkat. Napi 8 órában büdös édes szag terjeng. Mit lehet csinálni jogilag, vagy technikailag, hogy ez megszünjön?

Figyelt kérdés

Elsőn lakom, otthon dolgozok. Ha szakelszívót épít és felvezeti a tetőre akkor meg a legfelső emeletn lévő lakások szívják meg (szó szerint).

Lehet, hogy 5 percre finom egy édes+adalékanyag illat, de napi 8órán keresztül szagolgatni?

2015. okt. 6. 12:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Nyugidtan kitilthatnak innen, de total elmebetegel vagytok, hogy lepontoztok ilyen valaszt...

Kosz a kidobast.

2015. okt. 6. 15:11
 12/15 A kérdező kommentje:

ÉN nem is pontoztam senkit amúgy!

Nézzétek milyen kedves emberek írnak ezügyben:

Blanca00: Dogolj csak meg a peksegszagban

.idiota

2015. okt. 6. 15:54
 13/15 anonim ***** válasza:
Ekezet nem lehet jelenteni valahogy, hogy írogatnak privátot? Nekem is írnak sokszor, amikor kérdést teszek ki, nem értem miért nem nyilvánosan ír???
2015. okt. 6. 16:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Megnyomod a "nem fogadok több üzenetet tőle" gombot és meg van oldva...
2015. okt. 6. 17:52
 15/15 anonim ***** válasza:
HA valaki többször zaklat, akkor a moderátorokak is írhatsz, hogy figyeljék az illetöt. Meg utána a letiltás a legegyszerübb megoldás.
2015. okt. 6. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!