Mitől büdös a CBA-ban vett vaj?
"ritkán szoktam, és utálom is, de az van legközelebb sajnos."
Találós kérdés
hozzám legközelebb egy spar van, utána penny, utána teszkó utána lidl
utálom a spar-t, mert büdös és romlott cuccokat árultak már nem egyszer, penny koszos, teszkó oké, de nem a kedvencem, lidl tiszta, és kedvesek az eladók...szerinted hová járok?
aha :D ...hála istennek az nincs
előző lakástól 20 méterre volt egy coop...egyszer vásároltam volna ott...nénik valami kutyát simogattak, bagóztak és diskuráltak a bejáratnál...5 perc türelmi időt adtam nekik, majd otthagytam a kosarat a kasszánál és sétáltam 5 km-t a lidl-ig ;)
"utálom a spar-t, mert büdös és romlott cuccokat árultak már nem egyszer, penny koszos, teszkó oké, de nem a kedvencem, lidl tiszta, és kedvesek az eladók...szerinted hová járok?"
Én mást tapasztaltam.
Penny koszos - ez igaz, egyetértek
Tasco - baromira nem oké, ótvar, koszos, szutyok és nem olcsó, ha átlagos minőséget akarsz venni, ami olcsó az általában full gagyi.
Lidl - tiszta ez eddig stimmel, de az eladókat meg sem találod, mert nincsenek.
Spar - nem olcsó, de szerintem az egyik legjobb minőséget és választékot kínáló üzlet.
Auchan - mint a Tasco csak más az embléma.
Ezekből kiindulva vagy nem egy az ízlésünk, vagy nem ugyanabba az üzletekbe járunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!