Kristálycukrot daráltam kávédarálón, és a porcukromnak büdös haszaga lett. 3 fajta cukorral is próbálkoztam, de az eredmény ugyanaz. Mi okozhatja?
Figyelt kérdés
2015. jan. 26. 16:30
1/6 anonim válasza:
Hat daráltál előtte, és nem mostad ej rendesen! :-D
2/6 Trafó1 válasza:
A porcukor bemegy a siklócsapágyba is és megég, bár annak karamella szaga van.
Nem daráltál előtte halat kávédarálón???:-PPPP
3/6 anonim válasza:
nem tudom mi az haszaga :)
De valóban lesz egy kicsit jellegzetes szaga (na talán a szag túl erős kifejezés) a darált cukornak.
4/6 anonim válasza:
Az enyémmel nincs ilyen gond pedig daráltam már rajta borsot is.
5/6 anonim válasza:
A magas fordulatszám miatt néha érezni egy kis égett szagot, de büdösnek a cukrot még soha nem éreztem, pedig gyakran csinálok így porcukrot.
6/6 A kérdező kommentje:
Bocsi az elírásért, halszag akart lenni :)
A darálót főként porcukor készítéséhez vettük, még egészen új, és eddig csak cukrot daráltam vele.
Ki szoktam törölni használat után.
de ezzel a szaggal még sosem találkoztam :(
2015. jan. 27. 08:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!