Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Kristálycukrot daráltam...

Kristálycukrot daráltam kávédarálón, és a porcukromnak büdös haszaga lett. 3 fajta cukorral is próbálkoztam, de az eredmény ugyanaz. Mi okozhatja?

Figyelt kérdés

2015. jan. 26. 16:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Hat daráltál előtte, és nem mostad ej rendesen! :-D
2015. jan. 26. 16:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 Trafó1 ***** válasza:

A porcukor bemegy a siklócsapágyba is és megég, bár annak karamella szaga van.

Nem daráltál előtte halat kávédarálón???:-PPPP

2015. jan. 26. 16:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:

nem tudom mi az haszaga :)

De valóban lesz egy kicsit jellegzetes szaga (na talán a szag túl erős kifejezés) a darált cukornak.

2015. jan. 26. 16:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Az enyémmel nincs ilyen gond pedig daráltam már rajta borsot is.
2015. jan. 26. 17:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
A magas fordulatszám miatt néha érezni egy kis égett szagot, de büdösnek a cukrot még soha nem éreztem, pedig gyakran csinálok így porcukrot.
2015. jan. 26. 17:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:

Bocsi az elírásért, halszag akart lenni :)

A darálót főként porcukor készítéséhez vettük, még egészen új, és eddig csak cukrot daráltam vele.

Ki szoktam törölni használat után.

de ezzel a szaggal még sosem találkoztam :(

2015. jan. 27. 08:46

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!