Hogyan érhetnénk el, hogy megszűnjön az Európai Unió?

"Én nem szeretem a szabalyokat, szeretek a magam ura lenni.
"
akkor ha holnap kirabolsz egy bankot és börtönbe vágnak 20 évre, akkor a magyar államra is bedurcizol és követeled a megszűnését?
van egy olyan érzésem, hogy a kérdező egy hisztis kamasz

*27
Ez esetben csapj fel remetének, annak nem fog senki szabályokat felállítani :D

"de a vezetői n magyarok"
van bármi fogalmad az eu felépítéséről? MINDEN tagországból van ugyanannyi képviselő, így minden országnak egyenlő beleszólása van.
Igen, más országokra is vonatkozik, de Mo-val csesztek ki a legjobban.
Fiatal felnőttnek számítok.
Azért törvényt nem szegek.

'de Mo-val csesztek ki a legjobban.'
Fú, de nagy kicseszés érte a magyar államot, miután csomó mindent meg lehet pályáztatni, uniós pénzekből felújítani stb :)

"de Mo-val csesztek ki a legjobban."
jaj elfelejtettem, hogy az egész világ a magyarokat utálja. jobban, mint a zsidókat. CSAKIS KIZÁRÓLAG velünk akar kicseszni MINDENKI. semmiképpen sem arról van szó, hogy a jelenlegi kormány elsikkasztja az eu által küldött támogatásokat és a legtöbb intézkedése szembemegy az eus elvekkel, ráadásul kétfelé kommunikál. ááá, azért pikkelnek ránk, mert magyarok vagyunk, igen

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!