Hogyan érhetnénk el, hogy megszűnjön az Európai Unió?
Figyelt kérdés
Én utálom az Európai Uniót2019. aug. 14. 21:48
11/59 anonim 

válasza:

*9
Azt hiszem, te a Szovjetuniótól agyvérzést kaptál volna :)
12/59 A kérdező kommentje:
Nem akarlak megbántani titeket, de veszélyes az ilyen mértékű naivitás, az ilyen hiszékeny embereket szokták átvágni és kihasználni.
2019. aug. 14. 22:41
13/59 anonim 

válasza:

#12 akkor magyarázd már meg, hogy ugyan mi lehet az a hatalmas probléma az euval, ami miatt mindenképpen meg kéne szüntetni
14/59 A kérdező kommentje:
Az hogy szabályoz és korlátoz, és nem csak a jó dolgokat támogatja
2019. aug. 14. 22:56
15/59 anonim 

válasza:

igen, szabályoz és korlátoz. a te életedben nincsenek szabályok és korlátok?
és mik azok a "nem csak jó dolgok"?
16/59 anonim 

válasza:

Szabályozni minden szervezetnek szokása, elvégre nem jótékonysági intézményről beszélünk.
'nem csak a jó dolgokat támogatja'
Itt jó lenne konkretizálni.
17/59 A kérdező kommentje:
Nem bantásból, de ti mindent ilyen szivárvanyban láttok? Bár amúgy kicsit irigylem az optimizmusotokat.
2019. aug. 14. 23:00
18/59 anonim 

válasza:

Na, a 15-ös megelőzött :D
Amúgy suliban, munkahelyen, etc. szerinted nincsenek szabályok? Nem jókedvből hozzák ezeket, hanem legyen egy szervezett háttér a működéshez.
19/59 anonim 

válasza:

te meg mindent ilyen szürkén látsz? nem irigylem a pesszimizmusodat. de miért nem válaszolsz a kérdésemre? én elmagyaráztam, miért tartom jónak az eut, példákkal. most rajtad a sor.
20/59 anonim 

válasza:

Nem bántásból kérdező, de nincs neked valami fóbiád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!