Szerintem minden épp elméjű ember támogatja, már akik nem tartoznak a fidesz holdudvarához.
2014. nov. 22. 18:42
4/20 anonim válasza:
Annyira különösebb jelentősége nincs (sajnos) a kétharmad megszűnésének mint ahogy azt az ellenzék próbálja elhitetni az emberekkel.
A kétharmad megszűnésével is abszolút többséggel kormányoznak tovább.
A kétharmad megszűnése miatt nem fognak semmilyen adócsalási (NAV) ügyet kivizsgálni mint azt Kunhalmi Ágnes is megpróbálja elhitetni a szavazatok megszerzése miatt az emberekkel.
2014. nov. 22. 18:45
5/20 anonim válasza:
Nem bánnám ha nem lenne meg nekik, hogy őszinte legyek.
2014. nov. 22. 18:52
6/20 anonim válasza:
Lehet kicsit visszavennének az arcukból.
2014. nov. 22. 18:57
7/20 anonim válasza:
Nagyon jó lenne,ha nem lenne 2/3. Nemcsak nekik,senkinek.
Nem nagyon tudja már a kormánytöbbség,hogy:" hol lakik a jó isten".Már érthető,hogy miért ovtak mindenkit az Orbáni 2/3-tól akkoriban az ellenzékiek. Ők tudhatták közelről,milyen is az Orbáni-demokrácia.
2014. nov. 22. 20:04
8/20 anonim válasza:
Egyik pártnak sem lenne szabad, hogy egymaga kedvére alakíthassa a törvényeket.
Régen rossz, hogy 2/3-uk lehetett.
2014. nov. 22. 20:07
9/20 anonim válasza:
Úgy lett meg a kétharmad, hogy visszaéltek a választási földrajzzal. Hol érdeke egy városnak, hogy kettéválasszák és két ogy képviselője legyen? Én régen rájuk szavaztam, de az elmúlt 2 ciklusban már nem, ezért támogatom, hogy megszűnjön, mert morálisan ingoványos volt, ahogy idén megszerezték.
2014. nov. 22. 21:19
10/20 anonim válasza:
Én el is törölném a kétharmados törvényt, nincs semmi értelme egy demokráciában..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!