Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatod, hogy a Fidesznek...

Támogatod, hogy a Fidesznek megszűnjön a 2/3-a?

Figyelt kérdés
Két időközi választás lesz, amely miatt megszűnhet a 2/3.
2014. nov. 22. 18:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
94%
mármint úgy értem hogy eltörölném a törvényt, hogy pl annyi független képviselőt szavaztatnék a parlamentbe, hogy a kormány pártnak se lehessen 2/3-a, vagy vmi hasonló
2014. nov. 22. 21:29
 12/20 anonim ***** válasza:
81%
Magát a kétharmad intézményét szüntetném meg, a mi fideszünk megmutatta hova aljasodhat egy párt ha 2/3-ot kap.
2014. nov. 22. 21:33
 13/20 anonim ***** válasza:
83%
Én azt támogatnám,hogy a fidesz szűnjön meg úgy ahogy van.
2014. dec. 8. 17:57
 14/20 anonim ***** válasza:
Lényegtelen! Sajnos.
2014. dec. 10. 12:03
 15/20 anonim ***** válasza:
Én azt nem értettem eleve, hogy érhetett el 2/3-os támogatottságot egy olyan párt, ami egyszer már csúfosan megbukott (1998-2002) és az emberek vajon mégis mi csodát vártak tőlük most komolyan? Sajnos a magyarok ilyenek amúgy.. A legtöbben már nem is emlékeznek mi volt 1998-2002 között.
2014. dec. 30. 06:18
 16/20 anonim ***** válasza:

""legtöbben már nem is emlékeznek mi volt 1998-2002 között""

Mi volt 1998 és 2002 között???

Emlékszem akkor még egy fémipari cégnél dolgoztam és a négy év alatt a minimálbér 19000 forintról a fidesznek köszönhetően 50000 forintra emelkedett.

Tudom, hogy a tájékozatlanok ezt nem hiszik de itt egy bizonyíték:

[link]

2014. dec. 30. 18:18
 17/20 anonim ***** válasza:

"Emlékszem akkor még egy fémipari cégnél dolgoztam és a négy év alatt a minimálbér 19000 forintról a fidesznek köszönhetően 50000 forintra emelkedett."

Ez valóban jelentős emelkedés, de nem feltétlenül a fidesz jóságának az érdeme szerintem.:) Valószínüleg a közelgő EU-s csatlakozás indokolhatta ezt a nagymértékű emelést. Kevesebbel minimálbérrel valószínűleg be se vettek volna minket.:)

2014. dec. 30. 18:34
 18/20 anonim ***** válasza:
89%

Igen. Nagyon sok kárt okozott már a 2/3.

Az emberek nagyon bíztak a Fideszben,de nagyon rútul visszaéltek a túlhatalmukkal. Ebből egy életre azt hiszem elég volt. Tele van a "töke" sok embernek ettől.A médiában agyonsulykolt reklámokkal,hogy mindent ennek a kormánynak köszönhetünk,persze a magyar emberekkel közösen.

Tiszte populizmus,21.századi módon,de elvben tiszta "rákosirendszer".

2014. dec. 31. 13:21
 19/20 anonim ***** válasza:

""Ez valóban jelentős emelkedés, de nem feltétlenül a fidesz jóságának az érdeme szerintem.:) Valószínüleg a közelgő EU-s csatlakozás indokolhatta ezt a nagymértékű emelést.""

Ekkora butaságot!!!

Semmi köze nem volt az EU-s csatlakozáshoz a minimálbér emelésnek.

2014. dec. 31. 17:36
 20/20 anonim ***** válasza:
0%

""Igen. Nagyon sok kárt okozott már a 2/3.""

Mi volt az a sok kár???

2014. dec. 31. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.