Támogatod, hogy a Fidesznek megszűnjön a 2/3-a?
""legtöbben már nem is emlékeznek mi volt 1998-2002 között""
Mi volt 1998 és 2002 között???
Emlékszem akkor még egy fémipari cégnél dolgoztam és a négy év alatt a minimálbér 19000 forintról a fidesznek köszönhetően 50000 forintra emelkedett.
Tudom, hogy a tájékozatlanok ezt nem hiszik de itt egy bizonyíték:
"Emlékszem akkor még egy fémipari cégnél dolgoztam és a négy év alatt a minimálbér 19000 forintról a fidesznek köszönhetően 50000 forintra emelkedett."
Ez valóban jelentős emelkedés, de nem feltétlenül a fidesz jóságának az érdeme szerintem.:) Valószínüleg a közelgő EU-s csatlakozás indokolhatta ezt a nagymértékű emelést. Kevesebbel minimálbérrel valószínűleg be se vettek volna minket.:)
Igen. Nagyon sok kárt okozott már a 2/3.
Az emberek nagyon bíztak a Fideszben,de nagyon rútul visszaéltek a túlhatalmukkal. Ebből egy életre azt hiszem elég volt. Tele van a "töke" sok embernek ettől.A médiában agyonsulykolt reklámokkal,hogy mindent ennek a kormánynak köszönhetünk,persze a magyar emberekkel közösen.
Tiszte populizmus,21.századi módon,de elvben tiszta "rákosirendszer".
""Ez valóban jelentős emelkedés, de nem feltétlenül a fidesz jóságának az érdeme szerintem.:) Valószínüleg a közelgő EU-s csatlakozás indokolhatta ezt a nagymértékű emelést.""
Ekkora butaságot!!!
Semmi köze nem volt az EU-s csatlakozáshoz a minimálbér emelésnek.
""Igen. Nagyon sok kárt okozott már a 2/3.""
Mi volt az a sok kár???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!