A mostani fiatalok, tudnák teljesíteni, a sorköteles katonai szolgálatot?
Figyelt kérdés
Esetleg hàny százaléka felelne meg?2017. júl. 9. 15:02
31/36 anonim válasza:
"Amit nem bírnának:
Okostelefon,számítógép hiánya "
De.
"Szigor,fegyelem, nem visszapofázás "
De. (Mellesleg a sorállományban nagyjából soha a büdös életben nem volt fegyelem.)
"Fizikai gyakorlatok"
De.
"Étkezés,katonai menü"
De.
"Időjárás.Hőség, fagy tűrése "
De. Egyébként nyilván aki nem katona, annak télen is kellemes szobahőmérséklet van az utcán.
"Felelősség.Őrség.Éles lőfegyver,biztonsági rendszabályok... "
De.
"Honvágy.Anyuci hiánya. "
De.
"Önállóság."
De.
Pont olyan jól megindokoltam az ellenérveimet, mint ahogy megindokolta az állításait a 12-es. Köszönöm a zöld kezeket, előre is, főleg a kérdezőtől.
32/36 A kérdező kommentje:
Én katonai rendőr voltam.Nálunk nagyon nagy fegyelem volt.Köszi utolsó :)
2017. júl. 13. 18:37
34/36 A kérdező kommentje:
Az élet nem habostorta :)
2017. júl. 15. 08:37
35/36 anonim válasza:
max.5-10 százaléka felelne meg ennek a követelménynek a többi az mind battlefielden nyomja..... meg gta 5-ön.....
36/36 anonim válasza:
Az emberi test ennél sokkal nagyobb terhelést is kibír, persze először alkalmazkodniuk kéne fizikailag, de igen, utána tudnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!