Felkelhetetle kérdése:
Magyarország miért nem támadja meg Oroszországot egy kis plusz területért?
Figyelt kérdés
2017. jan. 4. 20:55
71/92 A kérdező kommentje:
# 70 De én ezt nem erőfitogtatásnak mondanám, hanem ezek a tények...
Én tényleg a békét választanám, de ez tűrhetetlen hogy ilyen szűk országban kell élnünk. Ha háború kell a változáshoz akkor én a háború mellet állok, de minden más esetben a békét preferálom én is mint minden normális ember. Azért mindennek meg van a határa. :S
2018. dec. 17. 22:38
72/92 anonim válasza:
Nehogy a végén egy kis mínusz terület legyen...
73/92 anonim válasza:
Ha már itt tartunk inkább a mínusz mint a semmi.
74/92 A kérdező kommentje:
# 73 Ezt nem értem, az egésznek a lényege az lenne hogy MI szerezzünk plusz földterületeket, biztos vagyok abban hogy ha összefogunk erősebbek tudunk lenni tőlük...
2018. dec. 19. 20:08
75/92 anonim válasza:
Na jó!
Ennyire nem lehet hülye valaki.
Szerintem te is csak játszod XD.
De most már elég lesz.
76/92 anonim válasza:
Egyet elfelejtesz,vagy nem tudsz de az Orosz terület jó része lakhatatlan.Miért nem inkább ameikát az nagy is és gazdag is...de a németek is tudnának adni nekünk egy kis szeletkét úgyis olyan adakozók...vagy elég ha a románok vissza adják a saját területeinket.
77/92 anonim válasza:
Inkább Ausztriát kéne. A szovjetek édesestvéreink.
78/92 anonim válasza:
Attól hogy a mi "szeretett" drága kormányunk fejleszti a "hadsereget" az nem azt jelenti hogy a világ egyik legerősebb nagyhatalmával elbírnánk. De ha a papíron lévő haderőt nézük akkor elbújhatunk még a szerbek és a románok mögött is. Ez elég gáz ami engem illet.
80/92 anonim válasza:
Gyarmat jó, így lehet élősködni más népeken. A gyarmat jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!