Magyarország miért nem támadja meg Oroszországot egy kis plusz területért?
Lófütyit, csak hogy szalonképesen fejezzem ki magam :D
Tisztázzuk
Nem az ország mérete teszi fejletté a gazdaságot, de te területeket akarsz magyarországnak hogy fejlődjön a gazdaságunk.
Hogy is van ez?
# 53 Engem nem érdekel a fejlettség én csak azt akarom hogy kényelmesen elférjünk végre mert ez ami most van elfogadhatatlan... Na meg ne röhögjenek ki minket mert ilyen szűk helyen lakunk... :(
52-es én nem vagyok egyáltalán erőszakos fajta, nyugodt természetű vagyok, én csak nem akarok ilyen szűk helyen lakni mint Magyarország. Nem értem miért olyan nagy baj ez.
Attól hogy nagyobb az ország te ugyanolyan kis helyen fogsz lakin. DE KÖNYÖRGÖM!
MÉG HA VALAMI FOS ORSZÁG LENNE DE OROSZORSZÁG! HOGY HIHETED AZT HOGY EGY SZAROS EURÓPAI ORSZÁG LEGYŐZNÉ????
Magyarország népessége 10 millió fő.
Oroszországé 144 millió fő. Ha minden férfit behívnának minden oldalról akkor is 20 szoros túlerő lenne. De szaladhat 5 millió magyar férfi 1000 orosz tank ellen még így se nyernék XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!