Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Magyarország miért nem támadja...

Felkelhetetle kérdése:

Magyarország miért nem támadja meg Oroszországot egy kis plusz területért?

Figyelt kérdés

2017. jan. 4. 20:55
 31/92 A kérdező kommentje:
# 29 Rohadtul nem Kalinyingrádra gondoltam, hanem a rendes nagy Oroszországra, kutyát sem érdekel ilyen kis földterület...
2018. dec. 13. 15:35
 32/92 anonim ***** válasza:
100%
Még saccolni sem mernék, mekkora eséllyel indulna a Honvédség az orosz haderő ellen :D
2018. dec. 13. 15:57
 33/92 A kérdező kommentje:
# 32 Szerintem meglepően magas eséllyel indulnánk ellenük, Oroszország rendkívül elmaradott ország, Magyarország fejlettségi szintje sokkal magasabb mint az orosz... Azt meg gondolom senki sem vitatja hogy Magyarországnak hatalmas szüksége van plusz földterületekre mert ez ami van nevetségesen kevés. :(
2018. dec. 13. 17:21
 34/92 anonim ***** válasza:
100%

'Oroszország rendkívül elmaradott ország, Magyarország fejlettségi szintje sokkal magasabb mint az orosz...'

Csak aztán nehogy a mieinket verjék egészen Pestig :D

2018. dec. 13. 17:29
 35/92 anonim ***** válasza:
100%

XDDDD

Radics peti hol vagy ??!!???!!!

Itt jön az új idióták epizód!!!

2018. dec. 13. 18:57
 36/92 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg egy ország nem attól lesz "fejlett" hogy sok a földterülete. Nézd Svájcot például. Mielőtt új területeket szereznénk próbáljunk kezdeni valamit a már meglévőkkel. XD
2018. dec. 13. 19:12
 37/92 A kérdező kommentje:
# 36 Nem is mondtam azt hogy minél nagyobb az ország annál fejlettebb. Elég csak megnézni Oroszországot hatalmas ország és gyakorlatilag az egész egy putri éppen ezért ilyen könnyen bevehető. Jó lehet hogy nem olyan könnyen de szerintem a mieinknek ez nem fog különösebb fejtörést okozni. Hiszen a magyar sokkal okosabb minden népnél és ki tudjuk őket játszani... Most komolyan csak engem zavar ennyire Magyarország mérete? Nekünk több terület dukálna...
2018. dec. 13. 19:34
 38/92 anonim ***** válasza:
100%

Összegezzük:

Napóleon 1 milliós hadserege ami kenterbe verte Európát= kudarc

Központi hatalmak= csak béke kötés

Náci Németország több milliós hadereje+ kiegészítő szövetséges csapatok/köztük Magyarország párszázezres 2. Hadserege/= kudarc

Magyarország 30 ezer fős gyalogsága 4 db tankkal= GYŐZELEM !!!

2018. dec. 13. 19:42
 39/92 A kérdező kommentje:

# 38 De ha belekezdenénk egy ilyen hadműveletbe több millió férfit lehetséges lenne mozgósítani...

Gondolj bele ez simán kivitelezhető lenne, nem olyan bonyolult ez mint ahogyan ti ezt elképzelitek.

2018. dec. 13. 20:00
 40/92 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

És mi lesz intthon?

Kik dolgoznak a gyárban. A nők? Igen valószínű. De ha magyarország összes férfija a fronton harcol elég érdekes lenne az ország. De egy háborúhoz kell nyersanyag, olaj, pénz, fegyverek stb.

Ez nekünk mind az oroszoktól van. Baromságokat kérdezel, itt senki sem ért veled egyet szerintem hanyagoldd a kérdést.

2018. dec. 13. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!