Felkelhetetle kérdése:
Magyarország miért nem támadja meg Oroszországot egy kis plusz területért?
Figyelt kérdés
2017. jan. 4. 20:55
41/92 A kérdező kommentje:
# 40 Igen a nők meg azok a férfiak akik fizikálisan képtelenek háborúzni ők bírják gyártani a fegyvereket.
2018. dec. 13. 21:32
42/92 A kérdező kommentje:
Igen a nők illetve azok a férfiak, akik nem tudnak háborúzni a fizikai korlátjaik miatt ők gyárthatják a fegyvereket, lehet hogy lenne egy kis megszorítás, de jó ügyért tennénk. :)
Az üzemanyagot meg a NATO biztosítja mi ezzel a gond?
Egyszerűen nem értem miért kell keresni a problémát nektek is be kell látni hogy nem lehetetlenség... :)
2018. dec. 13. 21:36
43/92 anonim válasza:
Na jó meguntam.
Te egy idióta vagy és nem lehet érvekkel meggyőzni csak hajtogatod a hülyeségeidet.
Tudodmit? Igen igazad van!
A magyar kornány és az itteni válaszolók mind idióták és simán legetséges lenne amit mondasz. Milyen kár hogy nem tesszük...
44/92 A kérdező kommentje:
# 43 Na végre.... hát én is ezt mondom... :)
2018. dec. 13. 22:23
45/92 anonim válasza:
43-as, hajtsátok ki a kérdezőt az orosz sztyeppére, hadd élje ki magát, mert úgy tűnik, adrenalin-túltengésben szenved :)
46/92 A kérdező kommentje:
# 45 Ez nagyon nem igaz, nincs adrenalin túltengésem, nekem/nekünk csak szimplán új földterületekre lenne égetően szükségünk mert ezekkel a méretekkel kiröhögnek minket... :'(
2018. dec. 14. 09:47
47/92 anonim válasza:
Ez esetben sajnálattal kell közölnöm, a területfoglalások kora lejárt.
48/92 A kérdező kommentje:
# 47 Nem hinném hogy korszakhoz lenne kötve a területfoglalás, egyébként ha nézel nemzetközi híreket akkor tudnád hogy nincs igazad a mai napig folyamatosan vesztenek/szereznek országok területeket.
2018. dec. 14. 16:29
49/92 anonim válasza:
Akkor hajrá, próbálkozz a ruszkiknál, aztán ha még életben vagy és nem vertek laposra, jelentkezz :)
50/92 A kérdező kommentje:
# 49 De nem csak magam mennék pl. neked is csatlakoznod kellene úgy mint az összes életerős férfinak az országban!
2018. dec. 15. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!