Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Magyarország miért nem támadja...

Felkelhetetle kérdése:

Magyarország miért nem támadja meg Oroszországot egy kis plusz területért?

Figyelt kérdés

2017. jan. 4. 20:55
 61/92 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy eltévedve ugyanis soha nem lesz hadiállapot magyarország és oroszország között, mert mint mondtuk (NEM CSAK ÉN HANEM MINDENKI) nem egyenlőek az erőviszonyok k×rvául !!!
2018. dec. 16. 14:49
 62/92 anonim ***** válasza:
Na jó, a kérdező vagy totál zokni agyilag, vagy trollkodik..
2018. dec. 16. 16:45
 63/92 A kérdező kommentje:
# 62 Nagyon elszomorít hogy nem bízol annyira Magyarországban/bennünk hogy el tudjuk verni őket, mi a ravaszságunkkal, okosságunkkal szerintem el tudjuk őket verni. Csak akarni kellene.
2018. dec. 16. 19:30
 64/92 anonim ***** válasza:
Ezek szerint te halál komolyan veszed mindazt a fasságot, amit idehordtál... szerintem jelentkezz a pszichiátrián :P
2018. dec. 16. 19:42
 65/92 A kérdező kommentje:
# 64 Te meg mérd fel újra az erőviszonyokat mert nagyon elvagy tévedve. Magyarország messze nem olyan gyenge állam mint ahogy te azt próbálod beadni. Bőven van bennünk potenciál csak rendesen meg kellene szervezni a dolgokat... Bízzál picit a magyarokba ne higgyél a Nyugatnak, aki gyengének akar minket feltüntetni. Csak azt a benyomást akarják kelteni hogy kiszolgáltatottak vagyunk hogy mindenben rájuk számítsunk...
2018. dec. 16. 21:35
 66/92 anonim ***** válasza:
Csak lököd tovább a hülyeségeidet, de én vagyok a marha, hogy leállok veled bájcsevegni csupa fiktív dolgokról.
2018. dec. 16. 22:13
 67/92 A kérdező kommentje:
# 66 Persze, tituláld csak fiktívnek, de gondolkodni kiállni az érdekünkért már nehéz tudom én.... :S
2018. dec. 16. 23:17
 68/92 anonim ***** válasza:
100%

Am nem tűnt fel, jóformán csak velem diskurálsz erről -bár velem sem sokáig? :D

A többiek mind itt hagytak, a 43-as válaszoló is csupán azért hagyta rád a dolgokat, mert rájött, veled tök fölösleges vitázni ebben a témában-úgyis a magad bolondériáját fogod mantrázni éjjel-nappal.

2018. dec. 16. 23:29
 69/92 A kérdező kommentje:

# 68 Az a pár ember számomra nem meghatározó, akár te is lehetnél kamu profilokkal. :)

Szebb jövőt!

2018. dec. 17. 09:15
 70/92 anonim ***** válasza:
100%

Hallod én hiszek neked XD!

A nyugati sorosbérencek és bevándorlás pártiak gyengének tüntetnek minket! Szarrá csapnánk egész Európát, kenterbe verjük Oroszországot, mindent. A baj csak az hogy rosszul van megszervezve a honvédség XD.

Szebb jövőt !!!

2018. dec. 17. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!