Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hogy lehet védekezni a chemtra...

Bimke kérdése:

Hogy lehet védekezni a chemtrail permetezés ellen?

Figyelt kérdés
Ha többet mosok kezet, vagy megmosom a gyűmölcsöt pl? Egyáltalán minek jól ez? Csak a magyarokat szórják vagy mást is?

2016. dec. 11. 22:53
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
9%

Akik kételekdnek a jelenség valódiságában, azok a legmanipulálhatóbb emberek közül ekrülnek ki. Gyyakran hívatkoznak iskolai tananyagokra, ami már önmagában is nevetséges, mert ilyen szintű kémiai ismeret megszerzése még egy vegyésznek sem könnyű feladat, nemhogy egy átlag embernek...:D

Kínában azért nincs chemtrail, mert ők nem írták alá a genomorph egyezményt jelenleg. A nyugati kulturájú országok viszont egytől egyik beleegyeztek így nagyban zajlik a génmódosítás ezen területeken.

A genomorph projekt egyik fő célja a fehérbőrű férfiegyedek nezőképességének drasztikus csökkentése és a gender alapelveik átrendezése. A homoszexualitás felé egyengetés és annak rásegítése mesterséges kemikáliákkal. A cél egy globális kevertfajú társadalom létrehozása, melyben elsősorban a fehér nők más bőrszínű rasszokkal való keveredéséé a főszerep, erre is különféle mesterséges hormon vegyületekkel is rásegítenek. Folyt. köv.

2016. dec. 12. 04:17
 12/31 anonim ***** válasza:
9%

Az hogy nem tűnik fel senkinek, hogy a migránsokat a leginkább fehérek lakta országokba veszénylik elsődlegesen? Németordzág, Svédország, stb. A Genomorph projekt ezekkel az országokkal kezdi az átnépesítést, mert ezek az országok a "legfehérebbek", a multikulturalizmus sem véletlenül ezen országokban a legerősebb, mert az embereket már korábban felkészítették az idegen rasszok befogadására.

Svédországban van olyan iskola, ahol fehérbőrű fiú gyerekeket a tűsarkű cipő és a női ruhák viselésére tanítanak órán a tanárok, ezzel is a gender átértelmezés folyamatát segítik elő. Ha egy fiú gyerknek már a pubertás korszakában is azt tanítják, hogy női ruhákban járjon és nőként viselkedjen, úgy nagyobb eséllyel lesz belőle homoszexuális felnőtt. Erről számtalan tanulmány is készült már. Folyt. köv.

2016. dec. 12. 04:35
 13/31 anonim ***** válasza:
98%
Nem lehetne, hogy ne folytasd az agymenéseid? Ekkora ökörségeket ritkán olvasni egy helyen.
2016. dec. 12. 07:08
 14/31 anonim ***** válasza:
98%

"Svédországban van olyan iskola, ahol fehérbőrű fiú gyerekeket a tűsarkű cipő és a női ruhák viselésére tanítanak órán "

LOL.

Te tenyleg, nagyon sulyosan beteg vagy.

Kerdezo: nem letezik chemtrail. Nyilvan van egy csomo elmebeteg aki mindenfele baromsagot elhisz, ha te is hasonlo elmebeteg vagy, akkor tok felesleges itt jartatunk a szankat.

2016. dec. 12. 07:08
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
A legszebb az, hogy hajnali 4 órakor önti magából a hülyeségeit.
2016. dec. 12. 07:22
 16/31 anonim ***** válasza:
11%

A leírtak melyik részével nem értetek egyet konkrétan? Mindent amit leírtam, alapos utánaolvasás és elmélyült tanulmányozás után tettem. Sok éve foglalkozom már a chemtrail jelenséggel és egyéb titkolt tevékenységek tanulmányozásával. Mellékesen tudós vagyok, akit a hite miatt már nemegyszer gáncsolt el a hatalom...

A #12-es voltam.

2016. dec. 12. 07:39
 17/31 anonim ***** válasza:
98%

# 16/16 Időpont ma 07:39

"A leírtak melyik részével nem értetek egyet konkrétan?"

Egyik részével sem.

"Mindent amit leírtam, alapos utánaolvasás és elmélyült tanulmányozás után tettem."

Kitalálom: mindenegybenblog? Chemtrail hívők facebook csoport?

"Sok éve foglalkozom már a chemtrail jelenséggel és egyéb titkolt tevékenységek tanulmányozásával."

Annyira azért mégsem titkolt, ha tudsz róluk.

"Mellékesen tudós vagyok, akit a hite miatt már nemegyszer gáncsolt el a hatalom..."

Mármint az érettségin is megbuktál a gonosz hatalom miatt?

2016. dec. 12. 07:47
 18/31 anonim ***** válasza:
98%

". Mellékesen tudós vagyok, akit a hite miatt már nemegyszer gáncsolt el a hatalom..."

Muhaha :)

2016. dec. 12. 07:49
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Én C-vitamint szedek.
2016. dec. 12. 09:35
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

"A leírtak melyik részével nem értetek egyet konkrétan? Mindent amit leírtam, alapos utánaolvasás és elmélyült tanulmányozás után tettem. Sok éve foglalkozom már a chemtrail jelenséggel és egyéb titkolt tevékenységek tanulmányozásával. Mellékesen tudós vagyok, akit a hite miatt már nemegyszer gáncsolt el a hatalom..."

:D

Az egésszel, mivel úgy baromság ahogy van.

Elárulok neked egy hatalmas titkot:

Tudod miért csökken a "fehér" népesség nemzőképessége?

Úgy hívják fogamzásgátlás, és családtervezés.

Sokan nem akarnak gyereket. Ez van. Ennek aztán baromi sok köze van a fagyott vízpárához.

A migránsok pedig azért jönnek a "fehérek" lakta területekre mert ezek a leggazdagabb helyek. Itt a legjobb az ellátás és a legmagasabb az életszínvonal. Ennyi.

Ha te is "elmigrálnál" akkor te sem Ugandába mennél hanem mondjuk Németországba.

Ha pedig "komoly tudós" lennél akkor tudnád, hogy a "Genomorph" projekt egy DC képregényekben feltűnő génsebészeti projekt. Fikció egy képregényben. WOW.

Egyébként valahol szánalmas, hogy az internet korában vannak emberek akik képesek elhinni, hogy a fagyott vízpára mérgező.

2016. dec. 12. 11:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!