Szerintetek lehetséges hogy a chemtrail célja az emberiség génmódosítása?
Valahol azt olvastam, hogy azért van annyi homoszexuális manapság és egyre több, mert a chemtrail-el módosítják az embereket genetikailag. A cél az emberiség létszámának a csökkkentése, valamint a többségi kevertfajú társadalom létrehozása. Szerintem nagyon logikusnak tűnik, ez az elmélet, mert ha a világ eseméyneit nézzük (migrások,stb) egyre inkább az látható, hogy a különböző rasszok keverekdjenek. Fekete a fehérrel, ázsiai a fehérrel feketével, stb. A média is erőteljesen azt nyomatékosítja az emberekbe, hogy tegyék azt mert az a menő, keverekdjenek mert akkor lesznek sikersek, stb.
Ha megfigyelitek egyre több filmben vana z, hogy fehér csaj összejön a fekete pasassal, ázsiai srác a fehér csajjal és még sorolhatnám az iylen multikulti elemeket.
Mi van ha a migriket is azért indították útra a háttérből, hogy árasszák el a többségben fehérek lakta országokat és keveredkenek a fehér lakossággal? Bocs, ha kicsit elkanyarodtama chemtrail témától, d eszerintem az is része az nagy egésznek, valami céljuk van, az embereket formálják folyamatosan kedvük szerint. A chemtrail a legjobb mód erre, mivel a levegőből aztán az emebrekre, ivóvízbe, termőföldbe egyaránt bejut az anyag, tehát így tudnak mindent mérgezni egy csapásra. Mit gondoltok erről az elméletről?
Üdv!
Szerinted az emberi szervezet, sőt, a puszta sejtbiológia annyira egyszerű, hogy raksz rá egy csipet valamit az égből, és bumm, már kész is a génmódosítás?
Vélemlnyem az összeesküvés-elmélet témában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!