Egy nyíregyházi pilóta leleplezi a "chemtrail"-os elméletet. Mi a véleményed?
Ez úgy hülyeség, ahogy van. Ahhoz, hogy a mezőgazdasági gépek vagy a szúnyogirtók által kiszórt vegyszer hatásos legyen, nagyon alacsonyan kell szállni a gépeknek. Ha pedig magasan száll, akkor nem lehet tudni, hogy a légáramlat hova sodorja a vegyszert, akár több ezer kilométerre. Másrészt, a kiszórt vegyszer mindenkit megfertőzne! Nem látok gázálarcban járó embereket, pedig nem hiszem, hogy az "elrendelők" saját magukat is megakarnák mérgezni.
A gyógyszeriparnak nincs szüksége leszórt mérgekre. Elég propagálni, hogy mi az egészséges, mi nem. Már a kismamákkal is etetnek gyógyszereket, a babák sem kaphatnak természetes ételeket, és még lehetne sorolni.
Én nyíregyházi vagyok és itt ez az év poénja, mindenki tudja, hogy baromság. A reptér mellett lakom, és rendszeresen járok ki ejtőernyővel ugrani. Ott voltak a legtanácstalanabbak.
Arról nem is beszélve, hogy évek óta nem láttam csíkhúzó repcsit.
"Vicces, amikor az ezomókus saját forrásával dönti meg az állításait. A forrás megemlíti, hogy "állítólag" volt egy ilyen pilóta,"
Vicces, hogy más nem hozza le a sztorit, hiszen elméletileg szenzációhajhász a média és nincsen cenzúra mégsem ír róla senki ! :P
"De mi a francért fertőzne így bárki? Mi értelme van ennek? Miért nem szabadít el inkább egy vírust? Vagy miért nem tesznek valamit a vízbe? "
Elvileg az AIDS-et így szabadították ránk, de ez egy másik történet. A csapvíz fluoridot tartalmaz, ami közismerten butító, rákkeltő anyag emellett hormonokat is tesznek bele. A nácik a megszállt országok csapvizébe fluort tettek bele, hogy gyengék legyen és ne lázadjanak. Mégis miről beszélünk még? :(
# 5 a gagyi cikked egy átfogó szenzációhajhász bulvár szintű ellentmondásokat tartalmazó írás, ami még ezen cikk előtt jelent meg. Formáld át a valóságról eldönteni kívánt eljárásodat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!