Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A Chemtrail jelenség mások...

A Chemtrail jelenség mások szerint is valós?

Figyelt kérdés
Mi célokat szolgálhat a vegyi permetezés? Globális Népességcsökkentésre szánt eszköz lehet vajon? Olvastam, hogy leginkább a fejlet nyugati országok felett észlelik leggyakrabban, távol keleten meg szinte egyáltalán nem láthatók chemtraiilek. Lehet, hogy egy csendes háború néma fegyverei, ami anélkül tizedeli a lakosságot, hogy az tudna róla? Úgy tudom már ez a Flour is mindenütt ott van, milyen módszerrel lehetne kimutatni a levegőben, ivóvízben, stb? Vannak erről hívatalos adatok? Illetve kiknek állhat érdekében a chemtrailezés? Melyik nagyhatalomnak? Esetleg az Illuminati áll emögött?

2015. okt. 19. 08:21
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
72%
Egyszerűen szörnyű azt látni, hogy emberek ilyen állatságokban képesek hinni.
2015. okt. 19. 08:28
 2/43 A kérdező kommentje:
Szerintem az a szörnyű, hogy a legtöbben nem foglalkoznak vele, pedig a fejük felett zajlik az egész.
2015. okt. 19. 08:37
 3/43 Koplárovics Béci ***** válasza:
75%

"Mi célokat szolgálhat a vegyi permetezés? "

A trollok etetésére szolgál.

"Globális Népességcsökkentésre szánt eszköz lehet vajon?"

Igen. Ezért nő drasztikusan az emberiség. Hogy utána be lehessen őket darálni párizsinak.

"Úgy tudom már ez a Flour is mindenütt ott van, milyen módszerrel lehetne kimutatni a levegőben, ivóvízben, stb?"

Well, Hello. Sőt már a fogkrémben is van flour. És reklámozzák is.

2015. okt. 19. 08:40
 4/43 anonim ***** válasza:
83%
A legtöbben a földönkívüli alakváltó reptiliánokkal és xenuval sem foglalkoznak, mert baromság mindkettő. Valami néphülyítő kitalálta ezeket, és a modern demokráciák szabadosságának köszönhetően azok a primitív tömegek, akiknek mindenféle vezetés (egyház, állam stb.) elengedte a kezét, bekajálja mindezt a marhaságot.
2015. okt. 19. 08:41
 5/43 A kérdező kommentje:
De miért vagytok benne teljesen biztosak, hogy kitaláció?
2015. okt. 19. 08:42
 6/43 anonim ***** válasza:
78%

Azért, mert állatság, és ha kicsit is ismernéd az EMBERI FAJT, akkor te is velünk röhögnél azokon, akik ezeket vallják.

Megjegyzem, nekem simán van egy olyan összeesküvés-elméletem, hogy ezt a sok összeesküvés-elméletet a kormányok találják ki, hogy az idiótákat lekössék, és addig se foglalkozzanak a sárga csekkel, a politikusok korruptságával, a mutyikkal és a lopásokkal :D

2015. okt. 19. 08:45
 7/43 anonim ***** válasza:

Persze, hogy valós!

Mi sem természetesebb és logikusabb, mint 10.000 m-en (vagy valamivel feljebb) mérgező anyagot szórni szét, ami a földre süllyedve csak bizonyos néprétegekre hat!

Nagy a valószinüsége annak, hogy az üreges Föld belsejét lakók szervezik, mert hatásossága esetén övék lesz a napszint is és részesülhetnek a mondás igazságában: "A Nap egyformán süt mindenkire".

2015. okt. 19. 08:53
 8/43 A kérdező kommentje:
Azért nem ez lenne az első és nem is az utolksó, hogy valamit a lakosság tudta nélkül csinálnak. Emlékszem, mikor először hallottam a katonai drónokról még a 90-es évek közepén, velem együtt sokan el sem hitték, hogy olyan technológia létezhet. Ma viszont már elég egyértelmű jelei vannak, bárki vehet magának.
2015. okt. 19. 09:09
 9/43 anonim ***** válasza:
61%
Ja, és gondolod, hogy a dróntechnológia és a chemtrailbaromság az egy kategória?
2015. okt. 19. 09:11
 10/43 anonim ***** válasza:
66%

"De miért vagytok benne teljesen biztosak, hogy kitaláció?"

Mert jartunk iskolaba.

2015. okt. 19. 09:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!