A Chemtrail jelenség mások szerint is valós?
"Mi célokat szolgálhat a vegyi permetezés? "
A trollok etetésére szolgál.
"Globális Népességcsökkentésre szánt eszköz lehet vajon?"
Igen. Ezért nő drasztikusan az emberiség. Hogy utána be lehessen őket darálni párizsinak.
"Úgy tudom már ez a Flour is mindenütt ott van, milyen módszerrel lehetne kimutatni a levegőben, ivóvízben, stb?"
Well, Hello. Sőt már a fogkrémben is van flour. És reklámozzák is.
Azért, mert állatság, és ha kicsit is ismernéd az EMBERI FAJT, akkor te is velünk röhögnél azokon, akik ezeket vallják.
Megjegyzem, nekem simán van egy olyan összeesküvés-elméletem, hogy ezt a sok összeesküvés-elméletet a kormányok találják ki, hogy az idiótákat lekössék, és addig se foglalkozzanak a sárga csekkel, a politikusok korruptságával, a mutyikkal és a lopásokkal :D
Persze, hogy valós!
Mi sem természetesebb és logikusabb, mint 10.000 m-en (vagy valamivel feljebb) mérgező anyagot szórni szét, ami a földre süllyedve csak bizonyos néprétegekre hat!
Nagy a valószinüsége annak, hogy az üreges Föld belsejét lakók szervezik, mert hatásossága esetén övék lesz a napszint is és részesülhetnek a mondás igazságában: "A Nap egyformán süt mindenkire".
"De miért vagytok benne teljesen biztosak, hogy kitaláció?"
Mert jartunk iskolaba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!