Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A Chemtrail jelenség mások...

A Chemtrail jelenség mások szerint is valós?

Figyelt kérdés
Mi célokat szolgálhat a vegyi permetezés? Globális Népességcsökkentésre szánt eszköz lehet vajon? Olvastam, hogy leginkább a fejlet nyugati országok felett észlelik leggyakrabban, távol keleten meg szinte egyáltalán nem láthatók chemtraiilek. Lehet, hogy egy csendes háború néma fegyverei, ami anélkül tizedeli a lakosságot, hogy az tudna róla? Úgy tudom már ez a Flour is mindenütt ott van, milyen módszerrel lehetne kimutatni a levegőben, ivóvízben, stb? Vannak erről hívatalos adatok? Illetve kiknek állhat érdekében a chemtrailezés? Melyik nagyhatalomnak? Esetleg az Illuminati áll emögött?

2015. okt. 19. 08:21
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
24%
Igen, mert érv nélküli tárgyalást folytatsz, azaz locsogsz, és megalapozatlan tényekkel fordulsz a többiekhez, de inkább trollkodsz. Én fluorid és klorid mentes vízet iszom, legalábbis alacsony koncentrációjút. Nem is vagyok sík *****, mint ahogy a lakosság a magasabb fluorkoncentrációs vizekű ivókutak körüli közvetlen telepeken. + van víztisztító is, de arra nincs pénz. még.
2015. okt. 19. 16:37
 32/43 anonim ***** válasza:
56%

"Igen, mert érv nélküli tárgyalást folytatsz, azaz locsogsz"

Mit érveljek neked, te szektás, retardált nyomorult? Ha azt állítod, hogy az illuminátusok idézik elő a mennydörgést, hogy a rezgéshullámok károsítsák a zigótákat, mégis milyen érvet mondhatnék neked azon felül, hogy egy futóbolond vagy akit mutogatni kéne?

"Én fluorid és klorid mentes vízet iszom, legalábbis alacsony koncentrációjút. + van víztisztító is, de arra nincs pénz. még."

Na látod, annak örülök, hogy a fluorid és klorid mentes palackos vizet valamint víztisztítót gyártó mikrovállalkozóknak is hozol némi hasznot a hülyeségeddel.

" Nem is vagyok sík *****, mint ahogy a lakosság a magasabb fluorkoncentrációs vizekű ivókutak körüli közvetlen telepeken."

Csak nagy nyilvánosság előtt csinálsz hülyét magadból, de úgy, hogy azt öröm nézni. :) Te, szerencsétlen fogyatékos.

2015. okt. 19. 16:41
 33/43 anonim ***** válasza:
4%

""nehézfémek, mint pl. higyany, alumínium...Flurorid, Klorid."

Ebből csak a higany fém. Azért egy ilyen alapvető kérdésben négyből csak egyet eltalálni kiváló természettudományos jártasságra utal."

a fluorid és a klorid tisztítószerek. szöveget értelmezzél már, birka. és ez kémia, az elemek periódusos rendszerében található elemeknek való ismerése. És jelentem a válaszodat mert csúnyán beszélsz.

Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez! - Ha nem tudsz érvelni akkor ne írj semmit. Milyen érvet lehetne felhozni? Pl. hogy a fluorid nem káros hatású.

Ha kérdésed van, ne a válaszba írd, hanem írj ki új kérdést!

Ne írd be még egyszer ugyanazt, amit egyszer már előtted valaki beírt! Ha egyetértesz a véleményével, értékeld válaszát!

Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!

A gyűlöletkeltésért, mások sértegetéséért, provokálásért, vállalkozás/termék/weboldal népszerűsítéséért, reklámozásért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történő végigspameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj!

Fenntartjuk a jogot, hogy válaszodat (ha nem tartod be a fenti szabályokat), további különösebb indoklás nélkül töröljük.

2015. okt. 19. 16:45
 34/43 anonim ***** válasza:
8%
Az alumínium fém.
2015. okt. 19. 16:50
 35/43 anonim ***** válasza:
44%

Te szektás marha, olyanokra reagálsz, amiket nem is én írtam :D Ez is pontosan megmutatja, hogy a chemtrail sajnos veszélyesen elhülyített, menthetetlen vagy.

Egyébként nem tudom, tudtad-e, de minden elektromos tárgy, ami körülvesz téged, a gyárban be lett programozva, hogy speciális sugarakat lövelljen ki magából, ezzel pusztítva értékes nedveidet. Bizony, a számítógéped, a monitorod is ezt teszi. Ez igaz, úgyhogy vigyáznod kell! Javaslom, azonnal dobd ki a számítógépedet, míg még nem késő.

De elektromosságtól mentes életed megkezdése előtt még nézd meg Stanley Kubrick Dr. Strangelove című filmjét, a bekattant ezredest rólad mintázták. Vagy téged mintáztak róla azok, akik chemtraillel programozzák az agyad.

2015. okt. 19. 16:57
 36/43 anonim ***** válasza:
#33 Na mutasd szépen hol beszélek csúnyán. Nem elég hogy közöd nincs a kémiához, de még hallucinálsz is?
2015. okt. 19. 17:46
 37/43 anonim ***** válasza:
60%
A Chemtrail hülyeség. Akik hisznek benne azok is hülyék. Pont.
2015. okt. 29. 23:06
 38/43 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi hozzászólásból totál kimaradt, hogy az említett mérgezőanyagokat ráadásul bizonyítottan évente sok ember halálát okozó dihidrogén-monooxid kémiai anyagban oldják. A most említett vegyület fulladásos halált okoz, egyes hajótipusok esetében egyidejű tömeges fulladásos halál következik be! - de okozhatja belőle egy kanálnyi is!
2015. okt. 30. 05:01
 39/43 anonim ***** válasza:
Tök mindegy,a lényeg hogy baromság, vagy 1000-en leírták előttem, de azért elmondom: képtelenség 10ezer méter magasból permetezni mivel a levegőben megfagyna a permetező szer, csak a paranoiás buták hiszik el, de tudjátok mit? Nem, mi vagyunk a hülyék hiszen észre sem vettük hogy agymosottak vagyunk és az illumináti ezt akarja elhitetni velünk hogy nem igaz, holott nagyon is az... köszönöm a felvilágosítást, már mindent értek!
2015. okt. 30. 11:12
 40/43 anonim ***** válasza:
100%

Arra sem gondol a sok lokott, hogy mekkora szervezest es muszaki hatteret igenyelne az egesz.

- Legyartani tobb ezer tonnat a mergezo anyagokbol, azt tarolni, szallitani, repulogepekbe tankolni.

- A repulogepeken a szoroberendezeseket legyartani, karbantartani, javitani

- A szoroberendezeseket uzemeltetni, felugyelni, utvonalat tervezni, esatobbi.

Ehhez tobb ezer ember folyamatos munkaja kellene. Na most manapsag amikor semmit sem lehet titokban tartani, amikor amerikai elnokjeloltek maganlevelezese kerul nyilvanossagra, amikor a Snowden-felek a legtitkosabb anyagokat is kiteritik a netre, amikor az is kiderul hogy Monica lepippantotta Billt az oralis irodaban, pedig csak ketten voltak ott, akkor hogyan kepzelheti barki is hogy ezt valoban titotkban lehet intezni?

2015. okt. 30. 11:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!