A Chemtrail jelenség mások szerint is valós?
"Igen, mert érv nélküli tárgyalást folytatsz, azaz locsogsz"
Mit érveljek neked, te szektás, retardált nyomorult? Ha azt állítod, hogy az illuminátusok idézik elő a mennydörgést, hogy a rezgéshullámok károsítsák a zigótákat, mégis milyen érvet mondhatnék neked azon felül, hogy egy futóbolond vagy akit mutogatni kéne?
"Én fluorid és klorid mentes vízet iszom, legalábbis alacsony koncentrációjút. + van víztisztító is, de arra nincs pénz. még."
Na látod, annak örülök, hogy a fluorid és klorid mentes palackos vizet valamint víztisztítót gyártó mikrovállalkozóknak is hozol némi hasznot a hülyeségeddel.
" Nem is vagyok sík *****, mint ahogy a lakosság a magasabb fluorkoncentrációs vizekű ivókutak körüli közvetlen telepeken."
Csak nagy nyilvánosság előtt csinálsz hülyét magadból, de úgy, hogy azt öröm nézni. :) Te, szerencsétlen fogyatékos.
""nehézfémek, mint pl. higyany, alumínium...Flurorid, Klorid."
Ebből csak a higany fém. Azért egy ilyen alapvető kérdésben négyből csak egyet eltalálni kiváló természettudományos jártasságra utal."
a fluorid és a klorid tisztítószerek. szöveget értelmezzél már, birka. és ez kémia, az elemek periódusos rendszerében található elemeknek való ismerése. És jelentem a válaszodat mert csúnyán beszélsz.
Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez! - Ha nem tudsz érvelni akkor ne írj semmit. Milyen érvet lehetne felhozni? Pl. hogy a fluorid nem káros hatású.
Ha kérdésed van, ne a válaszba írd, hanem írj ki új kérdést!
Ne írd be még egyszer ugyanazt, amit egyszer már előtted valaki beírt! Ha egyetértesz a véleményével, értékeld válaszát!
Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!
A gyűlöletkeltésért, mások sértegetéséért, provokálásért, vállalkozás/termék/weboldal népszerűsítéséért, reklámozásért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történő végigspameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj!
Fenntartjuk a jogot, hogy válaszodat (ha nem tartod be a fenti szabályokat), további különösebb indoklás nélkül töröljük.
Te szektás marha, olyanokra reagálsz, amiket nem is én írtam :D Ez is pontosan megmutatja, hogy a chemtrail sajnos veszélyesen elhülyített, menthetetlen vagy.
Egyébként nem tudom, tudtad-e, de minden elektromos tárgy, ami körülvesz téged, a gyárban be lett programozva, hogy speciális sugarakat lövelljen ki magából, ezzel pusztítva értékes nedveidet. Bizony, a számítógéped, a monitorod is ezt teszi. Ez igaz, úgyhogy vigyáznod kell! Javaslom, azonnal dobd ki a számítógépedet, míg még nem késő.
De elektromosságtól mentes életed megkezdése előtt még nézd meg Stanley Kubrick Dr. Strangelove című filmjét, a bekattant ezredest rólad mintázták. Vagy téged mintáztak róla azok, akik chemtraillel programozzák az agyad.
Arra sem gondol a sok lokott, hogy mekkora szervezest es muszaki hatteret igenyelne az egesz.
- Legyartani tobb ezer tonnat a mergezo anyagokbol, azt tarolni, szallitani, repulogepekbe tankolni.
- A repulogepeken a szoroberendezeseket legyartani, karbantartani, javitani
- A szoroberendezeseket uzemeltetni, felugyelni, utvonalat tervezni, esatobbi.
Ehhez tobb ezer ember folyamatos munkaja kellene. Na most manapsag amikor semmit sem lehet titokban tartani, amikor amerikai elnokjeloltek maganlevelezese kerul nyilvanossagra, amikor a Snowden-felek a legtitkosabb anyagokat is kiteritik a netre, amikor az is kiderul hogy Monica lepippantotta Billt az oralis irodaban, pedig csak ketten voltak ott, akkor hogyan kepzelheti barki is hogy ezt valoban titotkban lehet intezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!