Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehet valami összefüggés a...

Lehet valami összefüggés a Chemtrail és a migráns áradat között?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, terraformálás zajlik, hogy az éghajlatot jobban az övékéhez hasonlóra változtassák és mi van, ha ennek az egyik eszköze a Chemtrail?

2016. ápr. 15. 20:38
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Én például nehezen tudom elképzelni, hogy több százezer vagy millió afriaki ember hogyan tudná egyik napról a másikra megszokni, az európai éghajlatot. Talán ez is az oka a "globális felmelegedésnek"?
2016. ápr. 15. 20:47
 2/21 anonim ***** válasza:
84%
Ez csak azért nem logikus, mert a terraformálás globális. Az egyik oka a migrációnak-a politikain kívül-hogy ahol ők élnek, ott az éghajlat, és időjárás miatt nem tudnak megélni. Ha itt ugyanazt teremtik elő, akkor ez egy hülye ötlet volt. Ha ez egy összeesküvés elmélet, akkor több sebből vérzik, mint általában az ilyen elméletek. Ha élhetőbb éghajlatra költözöl, azt logikusabb lenne fenntartani, mint élhetetlenné tenni. Ha összeesküvést keresel, a logikát ne felejtsd ki belőle.
2016. ápr. 15. 20:53
 3/21 anonim ***** válasza:
97%

"Lehet valami összefüggés a Chemtrail és a migráns áradat között?"

Hat persze. En is attol lettem vilaghiru zongoramuvesz, mert a sarki kozert elott egy almafa van. Logikus, es van osszefugges, nem?

2016. ápr. 15. 21:00
 4/21 anonim ***** válasza:
63%

Hogy a p*csába lehet ezekben hinni? Most komolyan...xd Ez már röhejes..

Annyira idióta, agyhalott lehetsz, ha komolyan hiszel az ilyen "összefüggésekben".

2016. ápr. 15. 21:05
 5/21 A kérdező kommentje:

"Hogy a p*csába lehet ezekben hinni? Most komolyan...xd Ez már röhejes..

Annyira idióta, agyhalott lehetsz, ha komolyan hiszel az ilyen "összefüggésekben"."

Gondolom a két jelenség közül az egyikben azért te is hiszel, mert a migráns áradat azért elég valóságos nem? Persze rá lehet fogni a Német kancellárra több kontinensnyi ember egyidejű áramlását.. De ha te abban hiszel, higyj abban. Bár szerintem az sem kevésbé röhejes elmélet mint ez.

2016. ápr. 15. 21:27
 6/21 anonim ***** válasza:
77%

Olyan ember, aki legalább egy hármas átlaggal elvégezte az általános iskolát, csak röhög ezen a Chemtrail dolgon.

Tegyük félre, hogy kormányok, meg titkok, meg minden egyebet.

Puszta logika.

Láttál már olyan repülőgépet, amelyik vizet dob le erdőtűzre? Tökig tele van a tartály, s egy-két másodperc alatt kint van mind. Szinte semmi?

Milyen anyagot kellene használni, ami belefér a gépbe, nagy magasságban ki lehet dobni, s ott hosszú ideig meg is marad?

Arról nem is beszélve, hogy mennyire felhígulna, mire leérne a talajra.

2016. ápr. 16. 00:45
 7/21 anonim ***** válasza:
0%

kérdező ez egy buta elmélet :D jó próbálkozás volt de kicsit erőltesd meg magad jobban. :)

kedves előttem szóló: ha olyan anyagot szórnak ki ami reakcióba lép a levegővel, gáz halmazállapotú stb stb akkor simán lehet h ott marad a cucc valamennyi ideig. de hogy milyen anyag tudja ezt, ne kérdezd mert nem vagyok kémikus de biztos van ilyen :D nem mondom h a chemtrail valós de igazából nagyon cáfolni sem lehet.. így maradok a jó öreg 50-50nél. vagy igaz, vagy nem :D

2016. ápr. 16. 01:43
 8/21 Tomcatters ***** válasza:
100%
Olyan, hogy Chemtrail nem létezik... megnyugodhatsz, így köze se lehet a migránsokhoz, és semmihez ... :)
2016. ápr. 16. 01:50
 9/21 A kérdező kommentje:
A chemtrailt sokan próbálják összemosni a contraillel, de ha bárki kicsit behatóbban tanulmányozza ezt a jelenséget, láthajta, hogy a kettő jelentősen különbözik kinézetre is.
2016. ápr. 16. 08:49
 10/21 anonim ***** válasza:

Tökmindegy hogy melyiket húzza a repülő, úhysem tudod megvizsgálni szal feleslegesrajta gyalni. vizsgálatok/bizonyíték nélkül meg csak hülyének néznek szal hagyd a témát :D

A.nemtom hanyadik voltam. Talán 7..

2016. ápr. 16. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!