Lehet valami összefüggés a Chemtrail és a migráns áradat között?
"Lehet valami összefüggés a Chemtrail és a migráns áradat között?"
Hat persze. En is attol lettem vilaghiru zongoramuvesz, mert a sarki kozert elott egy almafa van. Logikus, es van osszefugges, nem?
Hogy a p*csába lehet ezekben hinni? Most komolyan...xd Ez már röhejes..
Annyira idióta, agyhalott lehetsz, ha komolyan hiszel az ilyen "összefüggésekben".
"Hogy a p*csába lehet ezekben hinni? Most komolyan...xd Ez már röhejes..
Annyira idióta, agyhalott lehetsz, ha komolyan hiszel az ilyen "összefüggésekben"."
Gondolom a két jelenség közül az egyikben azért te is hiszel, mert a migráns áradat azért elég valóságos nem? Persze rá lehet fogni a Német kancellárra több kontinensnyi ember egyidejű áramlását.. De ha te abban hiszel, higyj abban. Bár szerintem az sem kevésbé röhejes elmélet mint ez.
Olyan ember, aki legalább egy hármas átlaggal elvégezte az általános iskolát, csak röhög ezen a Chemtrail dolgon.
Tegyük félre, hogy kormányok, meg titkok, meg minden egyebet.
Puszta logika.
Láttál már olyan repülőgépet, amelyik vizet dob le erdőtűzre? Tökig tele van a tartály, s egy-két másodperc alatt kint van mind. Szinte semmi?
Milyen anyagot kellene használni, ami belefér a gépbe, nagy magasságban ki lehet dobni, s ott hosszú ideig meg is marad?
Arról nem is beszélve, hogy mennyire felhígulna, mire leérne a talajra.
kérdező ez egy buta elmélet :D jó próbálkozás volt de kicsit erőltesd meg magad jobban. :)
kedves előttem szóló: ha olyan anyagot szórnak ki ami reakcióba lép a levegővel, gáz halmazállapotú stb stb akkor simán lehet h ott marad a cucc valamennyi ideig. de hogy milyen anyag tudja ezt, ne kérdezd mert nem vagyok kémikus de biztos van ilyen :D nem mondom h a chemtrail valós de igazából nagyon cáfolni sem lehet.. így maradok a jó öreg 50-50nél. vagy igaz, vagy nem :D
Tökmindegy hogy melyiket húzza a repülő, úhysem tudod megvizsgálni szal feleslegesrajta gyalni. vizsgálatok/bizonyíték nélkül meg csak hülyének néznek szal hagyd a témát :D
A.nemtom hanyadik voltam. Talán 7..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!