Szeretett személy halála a közelmúltban és sorozatos "balszerencse", lehet összefüggés?
Lehet véletlen is persze, de időben akkor kezdődtek a dolgok: pl. elromlott műszaki eszközök (számítógép, telefon, autó, stb.), kisebb balesetek, sérülések. Van valakinek ilyen tapasztalata? Van ennek jelentősége?
Én arra gondoltam, hogy dekoncentráltabb vagyok, ezért történnek velem. De a tárgyakra nem találok ilyen egyszerű magyarázatot.
Tényleg? És még tart nálad is.
Hát kíváncsi vagyok jönnek-e használható válaszok, nyitott vagyok sokféle elképzelésre.
Én nem látok összefüggést. Én a vonzásra ismerek rá.
Ugye ismered azt a mondatot:
Hasonló hasonlót vonzz!
Ez csupán annyit tesz, ha te azzal foglalkozol, hogy elromlott a számítőgéped, a telefonod, sérüléseket szenvedtél stb., akkor csak a rossz dolgokról beszélsz, az jár a fejedben stb.
De, ha arra gondolsz, hogy ma milyen jó idő volt, és milyen mázli, hogy kis sérüléssel megúsztam, akkor nem fogsz többet bevonzani. Örülj a kis jónak is, mert abból lesz a nagy. :)
Pedig más nem nagyon van, ami közrejátszik benne.
Te mire gondoltál? :)
Írtam a kérdésnél. Dekoncentráltságra.
De talán másról van szó, ezért tettem fel itt a kérdést (ezotéria), nem a tudomány témakörben. :)
Nyilván nem tudom, azért kérdezem. Vannak nálam tapasztaltabb és ezen a területen nagyobb olvasottsággal rendelkezők, és mint írtam, nem zárok ki szinte semmit.
Nem vagyok szkeptikus, de nem is hiszek mindenben feltétlenül...
Azt tudom, hogy írtál olyat, hogy dekoncentráltság miatt.
Lehet is köze hozzá.
Nem véletlen kérdeztem meg, hogy te mit gondolsz. :)
Hisz, ha sok balszerencse éri az embert, akkor azt valami olyannak fogja fel, hogy ilyen nem létezik, ez is elromlott, már megint rossz, a múltkor elromlott a gépem, most meg megégetem magam stb.
Ezek miatt a mondatok miatt írtam ezt. Még, ha nem is mondod ki őket hangosan, vagy nem is ilyen formában, de a lényeg benne van.
És itt jön képbe az, hogy:
Hasonló hasonlót vonz. :)
De várjunk még válaszokat, hogy kijelenthessük bizonyossággal a dolgokat. :)
Talán egy olyan hitrendszer, miszerint az elhalálozást balszerencsének tekinted és ezért a következő balszerencsénél már meg is erősíted ezt a hitrendszert azzal, hogy elhiszed hogy ez összefügg. Természetesen egy szeretett személy halála mindenkit megvisel, de ezt nem szabad balszerencseként felfogni! A halál egy előre megírt dolog csakúgy mint a születés. Az elhalálozó tudatalatt tudja hogy meg fog halni, épp ezért nem balszerencse, hanem egy életfeladat vége. Amikor az illető tudatalatt tisztában van vele, hogy elvégezte feladatát, dönthet, hogy marad-e a földön, vagy nem. Persze nem maradhat örökké, mert teste nem bírja tovább egy idő múlva, de ez semmiképen sem balszerencse, hanem az illető döntése. Innentől a te dolgod elfogadnod és megértened, hogy ő most nem tűnt el végleg a világból, csak a földről, és amint képes vagy őt szabadon bocsátani, képes lesz a Fénybe kerülni.
Bocsánat hogy hosszúra sikeredett. xD A reinkarnációról már nem akartam prédikálni! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!