Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért jön mindig elő a 13-mas...

Miért jön mindig elő a 13-mas szám?

Figyelt kérdés
Pl. órán a 13. feladatot csináljuk meg, ha este felkelek xx:13 van, ma ránéztem az órára, 13:13 volt, anyutól kaptam egy pólót amin a 13-mas van. Pár napja az egyik osztálytársunk elköltözött, így 13-man maradtunk az osztályban. És én magam is 13 vagyok. Lehet, hogy nevetséges, de engem érdekel. Ez jelent valamit? Vagy csak szimpla véletlen?

2014. nov. 15. 19:27
 1/8 Ozmium42 ***** válasza:
2014. nov. 15. 19:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Kezd el figyelni pl. a 16-ost, és ha kitartó vagy, akkor azzal is rengeteg "furcsa" dolgot fogsz tapasztalni :)
2014. nov. 15. 19:54
 3/8 Legoman ***** válasza:

Vagy szétnézhetsz ezen az oldalon. :)

[link]

2014. nov. 15. 20:14
 4/8 anonim ***** válasza:

10 - es számrendszert használunk. Használhatnánk kettest is, akkor így nézne ki a 13: 1101. Vagy tizenhatost: D.

Most kezd el ezeket figyelni.

2014. nov. 15. 22:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy molesztáltak, amikor pici voltál.
2014. nov. 16. 01:05
 6/8 anonim ***** válasza:
A 13-as számot az emberek találták ki, tehát nincs semmi összeesküvés az univerzumban, mivel ott nincs olyan, hogy 13as szám, csak a mi fejünkben.
2014. nov. 16. 08:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat! :) Lucifer, nem molesztáltak gyerekkoromban. :D Meg még az is vagyok._.
2014. nov. 16. 17:33
 8/8 DarkLantern ***** válasza:

Ha hiszel benne és valóban ilyen sokszor jön ki a 13-as az a Tarot kártyában a halál kártyája.

Persze nem jelenti azt hogy meghalsz:) csak annyit hogy lezárul/véget valami, és erre készen kell álnod, mármint arra hogy elengedd a régit és befogadd az újjat.

Lehet ez másik iskola, új osztály, persze így egy kártyából nehéz kitalálni mi lesz.

Itt egy kis "útmutatás":)

Kész vagy az életedben szükséges változásokra. Fogadd el a fájdalmat, amit a régi elveszítése esetleg okoz.

A kérdés amire választ kellene találnod:

Milyen túlhaladott kapcsolatokhoz vagy helyzetekhez ragaszkodsz?

A Sufi-hagyományban van egy híres mondás: "Halj meg, mielőtt meghalnál." Ez arra figyelmeztet, hogy tanuljuk meg a meghalás művészetét. Amíg félünk a haláltól és az elengedéstől, élni sem tudunk igazán.

Vagy csak szimplán mindenhol keresed a 13-as számot :)

2014. nov. 16. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!