Mi ez?! A 13-as szám valóban szerencsétlen lenne vagy csupán furcsa véletlen?
Sziasztok! Ugyebár ebben az évben már kétszer volt péntek 13., az egyik legjobb barátommal mindkétszer összevesztünk (először nagyon csúnyán, aztán már csak kevésbé). Ma pedig valószínűleg tényleg végleg vége a barátságunknak. Nagyon meglepődtem mikor a facebook-beszélgetés utolsó sorai után kis időel észrevettem, hogy az utolsó üzenetet a (volt) legjobb barátom pont 13:13-kor küldte el.
Már a péntek 13-ás esetek után kezdtem gondolkodni, hogy mi van, ha tényleg van valami mágikus dolog. (Amúgy elég szkeptikus vagyok, bár pl. a szellemek létezését nem zárom ki, de nem mondom hogy bitosan vannak, és biztos nem olyan formában, ahogy sokan hiszik.) Vagy csak ennyi véletlen összejöhetett?
Trollok se kíméljenek, szeretek röhögni, meg ha őket ez teszi boldoggá, akkor tessék... de azért rendes választ is kérek ha lehet.
Min vesztetek össze?
Csupán véletlen a 13 számnak nincs különösebb jelentősége. Én sokszor, amikor az órára nézek 13:13 perc van, valószínűleg egy idő után ez az óra rögzül az ember fejében. :P
(Háhá, én vagyok az első :D)
Nem az a lényeg, hogy min vesztünk össze. :)
Én is inkább azt mondom hogy véletlen, na de azért mégis!
Írjatok még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!