Mesterlövészet?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, lövészet a hobbim, az életem, ezért szeretném magasabb szintre emelni a közeljövőben, háborúban ,nem a gyilkolás vezérel (nem játszok CoD-al, sőt semmilyen játékkal, nem emiatt szeretnék az lenni), az vezérel hogy a bajtársaimat megvédhessem a csatában, hibátlan a látásom és a lövészetben is kiemelkedő vagyok, hova forduljak, merre tudnék ilyenre készülni?2016. dec. 2. 15:52
1/3 anonim válasza:
Folytasd a lövészetet (gondolom tagja vagy valamilyen egyesületnek), közben pedig próbálj a katonai pálya felé orientálódni. Keress majd valami katonai főiskolát, jobban jársz, mintha egy mezei érettségivel mész el szerződéses katonának.
2/3 anonim válasza:
Csak és kizárólag a KMZ-nél vannak mesterlövészek. Oda meg eljutni elég nehéz, de hajrá.
Támogató lövészek vannak a sima lövészdandároknál is (dragunov) de nemtudom pontosan oda h lehet bejutni de az könnyebb, kevesebb szűrés van mint a kmz-nél
3/3 anonim válasza:
Minden lövész századnál vannak "mesterlövészek". Azonban tudnod kell, hogy a honvédségnél jelenleg egyáltalán biztos hogy a legjobbak kerülnek erre a posztra.
Mellesleg semmivel nem kapnak különb képzést mint egy lövész katona.
Ha komolyak a szándékaid, ...sajnos azt kell mondanom, hogy a rendőrségnél keresgélj. Ott jelenleg lényegesen magasabb szintű a képzés és a gyakorlási lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!