Van még szükség és lehetőség ie mesterlövésszé válni?
Figyelt kérdés
Olyan mesterlövész akit pl ledobnak az ellenséges vonalak mögé lead 1 lövést és jön is vissza.. Amiket a filmekben láthatunk.. Ha vannak még ienek akkor hol van rá lehetőségem? végzettség?2012. máj. 30. 22:55
1/4 anonim válasza:
Filmiparban.
Színművészetiben próbálkozz! (ha nem nőnél fel addig)
2/4 anonim válasza:
Magyarországon semmiképp nem lesz lehetőséged ilyen akciókra a közeljövőben.De például a sokat emlegetett Idegenlégióban igen.Csak kérdés hogy megéri-e?
3/4 A kérdező kommentje:
Megéri!:)
2012. máj. 31. 16:54
4/4 anonim válasza:
Sztem a gazdasági válság miatt mindjárt kialakul itten neked egy jókis világháború szal szükség az mindenképpen lesz rá. Ez csak egy tipp de mit szólsz egy bentlakásos katonai iskolához. Tudod olyan amivel fenyegetőzik a szülő az Amcsi filmekben. Ha kitűnő leszel továbbléphetsz egy szintet és ha szerencséd van ők fognak neked fölajánlani egy jó mesterlövész tovább képzést. Hát ez az én elméletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!