Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hol van lehetőségem mesterlövé...

Hol van lehetőségem mesterlövész lenni? Minden lehetőség érdekel.

Figyelt kérdés
Az érdekelne hogy mien országban, pl, és hogy tényleg lenne-e olyan pl h ellenséges vonalag mögé küldenek 1 lövésért stb... Vannak még ienek?:)

#mesterlövészf
2012. máj. 27. 23:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Amerika, Franciaország (Idegenlégió) vagyis olyan országok, akik háborúban állnak.

Ha olyan embert kell kilőni, akkor persze. De ehhez nem egy holmi távcsöves emberkét küldenek, nagy tapasztalt kell hozzá. Egyébként csak megjegyezném, hogy ez nem Call of duty ;)

2012. máj. 28. 00:08
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Az szerintem ne akarjon mesterlövésznek állni, aki az ilyent ly nélkül írja.
2012. máj. 28. 00:12
 3/19 anonim ***** válasza:
gyilkos akarsz lenni?
2012. máj. 28. 00:41
 4/19 anonim ***** válasza:
Csak egy kis CoD függő gyerek, aki azthiszi a valóságban van
2012. máj. 28. 07:51
 5/19 anonim ***** válasza:
a magyar honvédség mesterlövészei is nagy szerephez jutnak Afganisztánban a Gepárd M1 és M2-es puskákkal dehát aki nem veszi a fáradságot hogy megvegye a honvéd magazint az nem udja miket mesélnek benne a katonák, ha jól emlékszem az egyik 2009-es honvédban mesélt egy magyar mesterlövész hogy miet csinált ott, egy másik mesterlövészünk akcióját pedig 40 évre titkosították, magyarországon mesterlövésznek ebbe az alakulatba tesznek majd be bornemissza gergely felderítő zászlóalj- [link]
2012. máj. 28. 09:36
 6/19 anonim ***** válasza:
Én egy kicsit pontosítanék: magyar állampolgárként csak a Honvédségbe és a Francia Idegenlégióba mehetsz. Idegen országok hadseregébe csak az adott országok állampolgárait veszik fel és automatikusan elveszted a magyart.
2012. máj. 28. 17:29
 7/19 A kérdező kommentje:
Nem nem cod ban érzem magam... csak tudom hogy ezt akarom... ezt szeretem és tudom hogy mien... Airsoftozom és ott is mesterlövészkedem...:)
2012. máj. 30. 23:01
 8/19 anonim válasza:

Hát az airsoft nem egy éles fegyver :)

Lőttél már éles fegyverrel vagy akár egy gázpisztollyal is életedben?

Először ajánlok egy sport egyesületet meg sok lőtéri gyakorlást!

2012. jún. 1. 08:47
 9/19 anonim ***** válasza:

"ezt szeretem és tudom hogy mien..."

dehogy tudod... hogy "mien"(???)(te jó ég)

"Airsoftozom és ott is mesterlövészkedem...:)"

no comment...

2012. jún. 1. 10:43
 10/19 A kérdező kommentje:

A Faszomat valahol ell kell kezdeni nem? édes istenem -.-" ès igen tudom h milyen! és nem attólcleszek jó mesterlövész hogy lövök egy szar 9mmes vizipisztollyal! menny lőjj vele biztos profi mesterlövész lessz belőled.... drukkolok

ja ésxkössz az értelmes válaszokat....

2012. jún. 1. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!