Hol van lehetőségem mesterlövész lenni? Minden lehetőség érdekel.
Srácok, eleget csesztettétek a kérdezőt.
Ha pontos információt akarsz, a lakóhelyedhez legközelebbi katonaságon.
Itt a gyakorikerdeseken a 10 éves kisfiúkon kívül mástól ne várj segítséget :)
"Azta te biztosan tudod... Amikor airaofton 5 ember mögé lopakodok 10 méteren belül ügy hogy nemvesznek észre és nem hallanak akkor az normális nem? meg amikor elsétálnak melettem 3-an mert nemvesznek észre az álcaruhámba... ez csak példa volt! Tudom hogy miből áll a kiképzés... nem kell kioktatni de majd meglátjuk!;)"
Te miről beszélsz egyáltalán?:D Szerinted ennyit kell csinálni egy mesterlövésznek? Elbújsz meg lopakodsz és akkor te leszel a f@sza gyerek.:D Ez nem airsoft, nem COD és nem egy elcseszett akciófilm.
Én elég hosszú ideig csináltam ahhoz, hogy tudjam miről is szól ez a munka. Képeztem ki jó néhány mesterlövészt és továbbra is tartom, hogy te pszichológiailag alkalmatlan vagy rá. Tőlünk biztos, hogy már a kiképzésről repültél volna az első hasonló megnyilvánulásod után.:D
Elismerem, hogy bizonyos - nagyon jól definiált, és nem a kérdező értelmezése szerinti - helyzetben szükség lehet mesterlövészre nagy ritkán, mert abnormális világban élünk.
De ilyen intelligenciával, szemlélettel, erősen bízom benne, hogy senkit nem képeznek mesterlövésszé, ha mégis, soha nem hoznak helyzetbe. Mert az sok embernek lenne katasztrófa.
azért egy airsoftot egy igazihoz hasonlítani kicsit túlzás....
kezdjük azzal hogy airsoftban nincs benned (vagy legalábbis nincs akkora) para mint az életben :D airsoftban meglőnek, kiállsz, morgolódsz aztán beállsz következőleg vagy mész haza....igaziban meg meghalsz és nem látod soha többet a családod és a szeretteid :)
rosszabb esetben addig kínoznak és vallatnak amíg meghalsz a fájdalomtól ^^
plusz azért a hadseregnek komolyabb felderítői és felszereléseik is vannak mint az airsoftos embereknek :D
Kedves kérdező!
Sajnos egyet kell értenem az előttem szólókkal. Ha azt kijelented, hogy ezt szereted, akkor egyértelműen nem tudod, miről van szó. Szeretnél embert ölni? Biztos jó érzés távolról lelőni valakit úgy, hogy nem is tud arról, hogy ki öli meg. Nem hiszem, hogy ez lenne a vágyad. Tudod, hogy mit csinál egy mesterlövész? Párban dolgozik, egy spotter egy lövész. Nem settenkedik senki mögé, hanem beállítják valami olyan helyre, ahonnan senki nem sejti, hogy lesz. Pl. egy szutykos, betegségtől ordító csatornanyílásba, ahol a szag a legkisebb gondod a piócák mellett. Több napig ott fogsz rohadni, hogy jó esetben egyvalakit megölhess, esetleg elvétsd, és mindkettőtöket megöljenek. Szóval, úgy gondolom, először, hogy megkomolyodj (és ne írj úgy, mint egy 14 éves CoD-os gyerek), menj a nemzetvédelmi egyetemre, aztán utána katonaság, speciális kiképzés. Ki lehet nőni az éretlenséget, de a hülyeséget nehezen. Ha rájössz, hogy milyen vagy, akkor tudsz csak ebbe beleilleszkedni. Nem ajánlom azonban ezt a munkát senkinek. Aki élvezi, hogy ölhet, az nem ember. (ja, és a pszichológiai teszten valószínűleg elbuknál, mivel 100-ból kb. 1 ember alkalmas erre, és a kiképzés is nagyon kemény). Nem hiába, a katonaság a maradék emberséget is kiöli belőled, hogy ne tagadd meg az utasításokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!